PMP și PNȚCD au noi consilieri locali

2054

Noi consilieri locali au fost validați de instanță în comunele Câlnic și Polovragi. „Admite cererea privind propunerea de validare formulată de Instituţia Prefectului Judeţul Gorj şi Secretarul General al comunei Câlnic. Validează mandatul pentru funcţia de consilier local al Consiliului Local al Comunei Câlnic, obţinut de supleantul Tatomir Ilie, domiciliat în comuna Cîlnic, sat Cîlnic, jud. Gorj, candidat al Partidului Mişcarea Populară. Dispune comunicarea încheierii de îndată Prefectului judeţului Gorj şi Secretarului General al comunei Cîlnic. Executorie. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare, cerere ce se va depune la Judecătoria Tg-Jiu”, este decizia instanței din 16 noiembrie.
Tot în aceeași zi, Tribunalul Gorj a validat mandatul consilierului local Gheorghe Popescu, de la PNȚCD: „Admite cererea și validează mandatul de consilier local al candidatului Popescu Gheorghe (PNȚCD) care va intra în componența Consiliului local al comunei Polovragi. Prezenta decizie se aduce la cunoştinţa Prefectului Judeţului Gorj şi Secretarului general al UAT Polovragi. Definitivă”.
Consiliul Local Polovragi este format din 11 consilieri, dintre care cinci de la PSD, trei de la PNȚCD și câte unul de la PNL, USR și PER.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here