Ploile din ultimele zile au dus la reprogramarea Festivalului Lavandei de la Târgu-Jiu

695

Prima ediție a Festivalului Lavandei de la Târgu-Jiu începe cu un mic hop din cauza vremii nefavorabile și a ploilor căzute în această perioadă. Festivalul, care se vrea a fi de o frumusețe nemaiîntâlnită, fusese, inițial, programat pentru seara zile de 16 iunie, însă organizatorii l-au reprogramat, astfel că evenimentul se va ține la Polata în după-amiaza zilei de sâmbătă, 20 iunie.

Clubul Rotary din Târgu-Jiu, în parteneriat cu Asociația pentru Democrație, Educație, Respect și Lavandinne organizează sâmbătă, 20 iunie 2020, de la ora 18.00, prima ediție a Festivalului Lavandei.,,Ne propunem să începem o serie de acțiuni pentru sprijinirea antreprenorilor locali și, profitând de frumusețea lavandei înflorite, organizăm un eveniment deosebit, îmbinând muzica clasică cu frumusețea locului. Ai simțit vreodată mirosul câmpurilor de lavandă? Oricare ar fi răspunsul, cel mai bine ar fi să nu ratați o asemenea oportunitate. Vino la Polata în 20 iunie și participă la prima ediție a Festivalului Lavandei! Petrece o după amiază minunată ascultând muzică bună, făcând fotografii într-un decor specific și vizitând standurile cu produse naturale.Accesul este gratuit, dar se va face pe bază de invitație, numărul locurilor disponibile fiind limitat”, au transmis organizatorii.
Programul evenimentului de sâmbătă este structurat astfel: orele 18.00-19.00 – Prezentare antreprenori locali: Lavandinne Store, Abund Berry, Cămara cu savoare, Umur; orele 19.00-20.00 – Cvartetul Accente; orele 20.00-21.00 – Expoziție pictură- Șevaletul cu petale – Prof. Daria Ionescu Haidău.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here