Platformă de dezvoltare antreprenorială, realizată pentru tinerii gorjeni

1557

Asociația Dorna Tismana va lansa platforma eLearning SMART StartUp – program eLearning „Fundraising & Business Plan”, născut din dorința de a aduce mai aproape oameni creativi, cu idei antreprenoriale proprii, interesați de creșterea bunăstării.

Programul eLearning „Fundraising & Business Plan” este util deoarece: combină învățarea și serviciul în folosul comunității pentru a ajuta tinerii să-și dezvolte abilități de viață; îi ajută pe tineri să devină agenți ai schimbării, capabili să-și transforme propria viață și comunitatea în care trăiesc în mod pozitiv; tinerii învață și sunt motivați să se dezvolte în domeniul antreprenoriatului. Platforma eLearning SMART StartUp răspunde nevoii de a crea un context non-formal de dezvoltare antreprenorială, dedicat tinerilor din Grupul țintă (prin capacitarea acestora instruindu-i și dezvoltându-le competențe în educație eLearning în mediul antreprenorial, managementul proiectelor / planurilor de afaceri).
De asemenea, este o structură pentru sprijinirea afacerilor care urmăresc în permanență crearea unui mediu favorabil și sustenabil pentru IMM-urile nou-înființate. În acest fel, întreprinderilor le va fi stimulat potențialul de creștere și viabilitate, ajutându-le să se dezvolte în perioada de început, prin asigurarea unor facilități comune și a suportului managerial necesar servicii integrate / suport eLearning Business, informare & consultanță în antreprenoriat (asistență personalizată și mentorat web/online & social media). Crearea și dezvoltarea Platformei eLearning SMART StartUp va oferi: facilitarea accesului la informații privind oportunitățile antreprenoriale de implementare/finanțare afaceri); consultanță online permanentă prin intermediul experților în fonduri UE/StartUp & formatorilor/experților consultanți vizavi de finanțarea proiectelor; promovarea, informarea și mediatizarea activităților/produselor proiectului dedicate grupului țintă. Platforma eLearning SMART StartUp asigură asistență în management, acces la servicii de finanțare și servicii de sprijin tehnic și în managementul afacerilor. Este o proprietate cu mici unități de muncă, asigurând un mediu instructiv și de susținere pentru antreprenorii aflați la început și pe perioada primelor etape ale business-ului. Totodată, platforma asigură trei ingrediente principale pentru companiile în creștere, de succes – un mediu antreprenorial și de învățare, acces rapid la mentori și investitori, vizibilitate pe piață. Aceasta își propune integrarea noilor tineri resursa viitori antreprenori în comunitatea/rețeaua Internet & Social Media SMART StartUp va reuni peste 1000 de membri online, în scopul facilitării contribuției acestora la redefinirea mediului antreprenorial. Proiectul Platforma E-Learning S.M.A.R.T S.T.A.R.T-U.P este finanțat de către Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here