Planuri mari pentru Compartimentul de Recuperare Medicală Respiratorie al Spitalului de Pneumoftiziologie

310

Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu şi-a propus să dezvolte „Compartimentul de Recuperare Medicală Respiratorie”. Pentru acest an, potrivit managerului Ion Ciochină, s-au stabilit noi achiziţii în vederea dotării compartimentului.

„Compartimentul de Recuperare Medicală Respiratorie” este cel mai nou compartiment al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comun Runcu.
Acesta cuprinde o sală de kinetoterapie modernă, dotată corespunzător, dar şi salina artificială de suprafaţă „Tudor Vladimirescu”.
Pentru că îşi doreşte ca acest compartiment să se dezvolte, actuala conducere a spitalului încearcă să-l şi modernizeze. „Pentru anul 2015 ne-am propus să dezvoltăm „Compartimentul de Recuperare Medicală Respiratorie”, deocamdată prin extinderea dotărilor. Astfel, în acest an vom achiziţiona echipamente medicale specifice, de electroterapie, microunde şi ultrasunete. Acestea, pe lângă medicaţia specifică, salinoterapie şi exerciţiile de kinetoterapie, vor conduce la realizarea unui act medical de calitate”, a explicat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Serviciile „Compartimentului de Recuperare Medicală Respiratorie” sunt destul de solicitate de către pacienţi, acesta fiind şi motivul pentru care conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu face eforturi pentru dezvoltarea compartimentului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here