Ingrediente
500 g brânză cremoasă
3 linguri griş
5 linguri smântână mai grasă
3 ouă
un praf de sare
3 linguri Green Sugar
esenţă de vanilie
50 g stafide
Mod de preparare
Într-un bol se omogenizează bine grişul cu smântâna. Se dă deoparte pentru 30 de minute. Peste stafide se toarnă apă fierbinte cât să le acopere şi se lasă timp de 10 minute, după care se scurg şi se pun pe un prosop de hârtie. Ouăle se mixează bine cu Green Sugar-ul şi praful de sare, apoi se adaugă esenţa de vanilie. Se pune brânza, se amestecă bine, se adaugă grişul cu smântâna, se omogenizează, iar la sfârşit se pun stafidele. Se amestecă totul bine. Se ia un vas de yena, se unge bine cu unt apoi se toarnă amestecul în vas. Se nivelează şi se dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 40-45 de minute. Se lasă să se răcorească puţin, iar apoi se poate servi.