Pițurcă, super-optimist: ,,Putem câștiga și 10 jocuri la rând”

1109

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru partida de la Sepsi. Deşi echipa nu pare că şi-a găsit constanţa, iar formula de joc diferă de la meci la meci, antrenorul din Bănie, Victor Piţurcă, este convins că ,,juveţii” au şanse să încheie neînvinşi sezonul regulat. Doljenii joacă sâmbătă, de la ora 17.30, la Sfântu Gheorghe, iar fostul selecţioner se teme că arbitrii confruntării ar putea înclina balanţa spre gazde după ultimele declaraţii ale lui Leo Grozavu. Tehnicianul de la Sepsi a fost foc şi pară pe centralul Sebastian Colţescu după înfrângerea de la Viitorul (4-1), în care vizitatorii au avut doi jucători eliminaţi. ,,Cei de la CCA știau că vom juca cu Craiova și ne-au trimis arbitru din Craiova”, a spus Grozavu la finalul meciului.,,Sepsi are un lot numeros. Pe noi ne interesează de noi, de ceea ce putem realiza. Eu cred că putem câștiga și 10 jocuri la rând pentru că avem jucători valoroși, buni. Echipa noastră are cea mai multă posesie și putem realiza aceste lucruri. Am văzut declarația lui Grozavu de după joc, dar el trebuie să își pregătească echipa în așa manieră ca să nu ia jucătorii galbene așa ușor. Noi suntem cu Viitorul în luptă pentru primul loc, nu cu Sepsi. Noi am pierdut 6-8 puncte în ultimele 6 meciuri pe mâna arbitrilor pentru că nu au dat ceea ce cere jocul să dea. Aceste declarații pot influența arbitrul la meciul cu noi. Craiova nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat la ei, nu Craiova a pus arbitrul”, a declarat Piţurcă.Principalul Universităţii a anunţat, din nou, schimbări în primul 11. ,,Avem un lot numeros și e posibil ca la meciul cu Sepsi să introduc câțiva jucători proaspeți, iar cu Botoșani să intre cei care au jucat acum. Bancu și Vătăjelu sunt buni de joc. E posibil să îi vedeți jucând. Sepsi e o echipă care luptă pe teren, iar Universitatea Craiova e și ea cunoscută pentru puterea de luptă. Trebuie să fim mai luptători pentru a nu pleca cu capetele plecate de acolo”, a afirmat antrenorul.

Pigliacelli, la echipa a doua!
Portarul italian Mirko Pigliacelli va rata al doilea meci consecutiv. Goalkeeper-ul Universităţii nu mai este pe placul lui Victor Piţurcă şi se pregăteşte cu ,,satelitul”. Antrenorul principal al Craiovei a avut o discuţie cu portarul înainte de confruntarea cu Sibiul şi i-a explicat acestuia că va miza pe Laurenţiu Popescu.
Italianul nici nu a vrut să audă că va fi lăsat pe bancă, iar atitudinea sa nu a fost pe placul fostului selecţioner. Până îşi va spăla păcatele, Mirko va apăra la Craiova 2, iar dacă părţile nu ajung la un consens, fotbalistul ar putea părăsi echipa în iarnă. Mai multe formaţii din Seria A s-au arătat interesate de portar, pe care patronul Mihai Rotaru l-ar da pentru 2,5 milioane de euro.,,Pigliacelli am considerat că nu e în formă. Nu mă interesează de un jucător, ci de o echipă. Nu mai vreau să fiu întrebat de subiectul ăsta. E la echipa a doua”, a spus Pițurcă.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here