Piţurcă nu acceptă egalul la Mediaş

798

După eşecul cu FCSB, antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, este determinat să obţină victoria în deplasarea de la Gaz Metan. Deşi vor avea în faţă o echipă foarte solidă, oltenii s-au mobilizat pentru a spăla imaginea lăsată în meciul precedent.
,,Nu am apucat să ne lingem rănile după meciul trecut. E destul de dificil să joci în faţa a 30.000 de oameni şi să pierzi la maniera la care am făcut-o. Ne aşteaptă un alt meci important, cu un adversar foarte bun din campionatul nostru, noi ne-am pregătit, eu sunt optimist, fiindcă băieţii şi-au revenit, s-au pregătit bine şi ne vom duce la Mediaş să câştigăm. Am mare încredere în ei, sunt băieţi disciplinaţi care vor să înveţe repede ceea ce vreau eu de la ei. Un meci nul la Mediaş pentru noi ar fi un eşec. Atât la Mediaş, cât şi cu Viitorul”, a declarat Piţurcă.
Fostul selecţioner le-a promis suporterilor că Universitatea va deveni o forţă în viitorul apropiat.
,,Avem destul de multe bătălii în care să arătăm ce putem. Sunt sigur că va veni momentul în care va fi foarte greu ca Universitatea să mai piardă jocuri. Asta se va întâmpla sigur. Asigur suporterii de lucrul ăsta. Acum e perioada aceasta de acomodare, mai avem nevoie de puţin timp, cred că după pauza din octombrie se va regla absolut totul”, a precizat Piţurcă.
Partida Gaz Metan – Universitatea Craiova se joacă în această seară, de la ora 21.00.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here