Piesa Mary Poppins deschide o nouă stagiune la Teatrul ,,Elvira Godeanu”

2373

Duminică, 8 septembrie, Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu deschide stagiunea 2019/2020 cu piesa „Mary Poppins”, după P.L. Travers, un spectacol de Daniel Vulcu.

O nouă piesă de teatru dedicată copiilor, dar și adulților, va avea premiera duminică, 8 septembrie, la Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu”. Spectacolul se va juca la ora 12.00, iar prin acesta se dorește debutul stagiunii 2019-2020.,,Avem debutul stagiunii 2019-2020 la Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Acesta va avea loc duminică, 8 septembrie, de la ora 12.00, cu spectacolul Mary Poppins, adaptare după P. L. Travers, cu o distribuție formată din Mădălin Ciobănuc, Sorin Giurcă, Monica Sfetcu, Oana Marinescu, Iulian Marinescu, Mihai Rădulea, Adelina Puzdrea și Georgiana Enache. Scenografia îi aparține Florin Ularu, muzica Dorin Griguță, coregrafia Mălina Andrei, proiecție video Florin Rotaru, un spectacol de Daniel Vulcu. Odată cu debutul de stagiune puteți să vă achiziționați și primele tipuri de abonamente pe care Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu vi le propune pentru această stagiune. E vorba despre abonamentul Ligia Tilici, care se adresează fie copiilor, fie părinților, fie bunicilor, dar e un abonament special conceput pentru spectacolele dedicate copiilor. Prețul unui abonament este de 100 de lei și este valabil pentru vizionarea a 10 spectacole”, a declarat Iani Gîrbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu”.Despre prima colaborare cu teatrul de la Târgu-Jiu a vorbit, ieri, și regizorul piesei Mary Poppins, Daniel Vulcu: ,,Este prima colaborare pe care o am cu Teatrul ,,Elvira Godeanu”. Sper că nu va fi și ultima; asta pentru că am întâlnit aici o trupă de profesioniști, oameni care cântă, dansează, și, bineînțeles, că își fac în totalitate meseria de actori, actori totali cu dorință de a juca cât mai bine și, ca atare, spectacolul se va bucura, cu siguranță, de succes pentru că are toate ingredientele necesare. Are dans, muzică și poveste. Pe lângă scopul acesta distractiv pe care ni l-am propus, am dorit să atingem și o temă destul de gravă care macină societatea românească în zilele acestea. Este vorba despre abandonul copiilor de către părinți, fie că este vorba de acel abandon în care părinții pleacă în străinătate să-și câștige existența sau de cei care, pentru a avea o carieră cât mai fulminantă își lasă copiii în grija guvernantelor și nu le oferă afecțiunea necesară”.

Stagiunea pentru publicul matur, pe 19 octombrie
Tot ieri, managerul Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu” din Târgu- Jiu, Cosmin Brehuță, a anunțat că în luna octombrie se va deshise și stagiunea dedicată publicului matur, cu noi spectacole prin care se dorește atragerea a cât mai multor oameni spre a veni la teatru.,,Îi mulțumesc regizorului Daniel Vulcu că este alături de noi și, cu siguranță, va mai fi și în alte ocazii, mai ales că am văzut spectacolele sale și în zona comediei bulevardiene sau a spectacolului muzical, ceea ce Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu” are nevoie pentru că avem o trupă dispusă acestui gen de proiecte. Și eu aștept cu nerăbdare să vin împreună cu copiii duminică la premieră și să ne bucurăm împreună de ceea ce pot oferi colegii noștri și vă așteptăm în număr cât mai mare. Prețul unui bilet este de 15 lei, preț unic pentru spectacolul de duminică. Vom practica același tip de reduceri pentru grupuri, adică la un grup mai mare de 10 persoane prețul va fi de 10 lei pe bilet, cu rezervare prealabilă. Dacă duminică începe stagiunea pentru cei mici, evident că lumea deja se întreabă când începe și stagiunea pentru publicul matur. Vom ieși mai mult ca sigur săptămâna viitoare cu oferta completă pe care noi deja o avem pregătită, dar mai lăsăm puțin suspansul să planeze asupra acestor informații. În luna octombrie, pe data de 19, vom debuta stagiunea și pentru publicul matur cu spectacolul <>. Vorbim clar de o comedie. Știm că publicul își dorește foarte mult să aibă parte și de acest gen, tocmai de aceea ne pregătim cu regizorul Aurel Palade pentru o nouă premieră și un nou debut de stagiune pentru spectatorii noștri fideli și nu numai. Vă așteptăm în număr cât mai mare la teatru!”, a declarat Cosmin Brehuță.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here