Picioarele unui excavatorist de la Cariera Roșiuța, prinse de bandă! Salariatul CEO, în stare gravă, are dosar de pensionare

2704

Virgil Mitra, excavatorist la Cariera Roșiuța, a suferit astăzi un accident de muncă, în timp ce presta în unitatea minieră a CE Oltenia.  Evenimentul a avut loc între ora 10.00-11.00 în timp ce salariatul lucra între benzi cu polizorul.

Electricianul a cuplat banda nevăzînd că salariatul este acolo. Banda i-a prins picioarele angajatului, rănindu-l grav. Virgil Mitra din Motru își băgase, alături de alți colegi, dosarul de pensionare. Acesta lucra excavatorist pe excavatorul 08. Starea salariatului transportat cu salvarea la spital este gravă, spun colegii angajatului CEO, îngrijorați de situația acestuia.

De mai bine de o săptămână, sute de salariați din CEO protestează în Piața Prefecturii pentru punerea în aplicare a legii privind reducerea vârstei de pensionare pentru mineri și energeticienii. Și acum câteva sute de angajați protestează în centrul municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here