Pichetarea de la Prefectură, asigurată de jandarmi

396

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Tudor Vladimirescu” Gorj, împreună cu efective din cadrul Poliţiei Târgu-Jiu vor asigura astăzi, între orele 12.30 – 14.00, măsurile de ordine publică pe timpul acţiunii de pichetare a sediului Prefecturii Gorj, organizate de către confederaţiile sindicale Cartel Alfa, Blocul Naţional Sindical, Confederaţia Sindicatelor Democratice din România şi

Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România “Frăţia”. Organizatorii estimează participarea a aproximativ 250 de membrii sindicali. În cadrul acestei manifestaţii jandarmii vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice, dar şi pentru a preveni şi combate faptele care ar putea perturba normele de convieţuire socială.

„Participanţii la această adunare publică trebuie să respecte recomandările organizatorilor şi a forţelor de ordine şi intervalul orar aprobat de Comisia de avizare a cererii de organizare a adunării publice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Gorj, Alin Ivan.

Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here