Petre Remetea, ales statutar președinte al PSD Tismana!

688

Petre Remetea, candidatul PSD la fotoliul de primar de Tismana, este de astăzi președinte cu acte în regulă al organizației social-democrate locale. Scrutinul a avut loc în sediul nou al organizației PSD Tismana, la evenimentul de duminică fiind prezent președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber dar și fostul prefect, Cristi Rujan. Remetea este creditat cu șanse mari de a câștiga Primăria Tismana, acesta reușind să își atragă alături oameni credibili din comunitatea locală. De altfel, deputatul Weber a spus deja că social-democratul Remetea va fi noul primar de Tismana, acesta fiind bine văzut de localnici, atât pentru conduita sa ireproșabilă față de cetățeni, cât și pentru proiectele locale realizate din propriul buzunar în beneficiul localnicilor.

Interesat este că, numeroase persoane din Tismana au participat la scrutin, în afara sediului organizației, pentru a respecta măsurile COVID. Oamenii l-au susținut pe Remetea direct din stradă, așteptând cu nerăbdare rezultatul hotărâtor.

PSD Tismana a organizat până în prezent alegeri la Organizația de Femei, pentru funcția de președinte și urmează un scrutin la Organizația de tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here