Peste 500 de articole de încălțăminte uzată, confiscate de polițiștii locali

322

Nu mai puțin de 511 articole de încălțăminte uzată au fost confiscate, la data de 18 septembrie, de către polițiștii locali, în urma unor controale specifice. Produsele confiscate au fost depozitate în camera de corpuri delicte a Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Control Comercial au intensificat controalele în ceea ce privește depistarea persoanelor care expun spre vânzare produse uzate, în locuri neautorizate, pe trotuare sau în apropierea piețelor, făcând în acest fel concurență neloială comercianților care obțin toate documentele necesare desfășurării acestei activități în condiții civilizate. Astfel, în data de 18.09.2018, conform prevederilor Legii nr 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, au fost confiscate 511 articole de încălțăminte uzată, acestea fiind depozitate în camera de corpuri delicte a Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu.
Poliția Locală își propune să limiteze acest fenomen prin desfășurarea zilnică de controale pe raza municipiului Târgu- Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here