Peste 100.000 lei pentru publicitatea proiectului „Reabilitare DN55 Rovinari – Petroşani”

305

Conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale şi din România (CNADNR) a semnat, pe 6 noiembrie, contractul de servicii „Asistenţă tehnică pentru măsuri de publicitate aferente proiectului „Reabilitare DN66 Rovinari – Petroşani, km 48+900 – km 126+000””. Valoarea acestui contract este de 103.400 lei fără TVA, din care 85% constituie finanţare nerambursabilă.

Obiectivul principal al contractului „Asistenţă tehnică pentru măsuri de publicitate aferente proiectului „Reabilitare DN66 Rovinari – Petroşani, km 48+900 – km 126+000” constă în furnizarea de servicii de informare şi publicitate privind asistenţa financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice pentru proiectul menţionat.
Cele 85 de procente din valoarea totală a proiectului reprezintă finanţare nerambursabilă acordată de către Comisia Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională. Diferenţa până la 103.400 lei fără TVA este asigurată de la Bugetul de Stat.

Obiectivele proiectului
Prin implementarea acestui proiect se urmăreşte elaborarea şi aplicarea Planului de Acţiune pentru promovarea proiectului precum şi informarea publicului larg cu privire la asistenţa financiară nerambursabilă asigurată din fonduri publice, ceea ce va conduce la creşterea gradului de conştientizare în rândul cetăţenilor cu privire la sprijinul financiar nerambursabil acordat României de către Uniunea Europeană.
Contractul de servicii „Asistenţă tehnică pentru măsuri de publicitate aferente proiectului „Reabilitare DN66 Rovinari – Petroşani, km 48+900 – km 126+000”” a fost atribuit prin achiziţie directă.
Perioada de implementare a contractului este de 40 de luni începând de la data semnării lui de către ultima parte.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here