Percheziții și rețineri la Târgu-Jiu! Patru persoane, acuzate de evaziune fiscală

324

Doi bărbați și două femei, din Gorj și Iași, au ajuns aseară în arestul Poliției Gorj, după ce ar fi făcut afaceri ilegale cu materiale reciclabile. Cele patru persoane sunt acuzate de evaziune fiscală.

„La data de 6 iunie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti din cadrul IPJ Iaşi, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, Serviciul Operaţiuni Speciale Gorj, au continuat cercetările într-un dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, ocazie cu care s-au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Târgu-Jiu și comunelor Grajduri şi Ciurea, din judeţul Iaşi, pentru documentarea activităţii infracţionale, într-o cauză de evaziune fiscală, având un prejudiciu de 440.000 lei.

Totodată au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul IPJ Gorj.

În urma probatoriului administrat s-a luat măsura reţinerii față de două femei, de 50 și 58 de ani, din municipiul Târgu-Jiu și comuna Ciurea, județul Iași și față de doi bărbați, de 50 și 58 de ani, din aceleași localități, toți administratori ai unor societăți comerciale, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, constând în efectuarea de relații comerciale cu materiale reciclabile.

Urmează ca, astăzi, aceștia să fie prezentaţi unităţii de parchet şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here