Percheziții în casele bărbatului acuzat că a furat 177.000 de lei dintr-un bancomat din Polovragi

2990

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Gorj au efectuat, ieri dimineață, două percheziții în localitățile Novaci și Bumbești-Pițic, la locuințele unui bărbat de 32 de ani, acuzat că, în luna octombrie, ar fi aruncat în aer un bancomat din comuna Polovragi și ar fi reușit să sustragă 177.000 de lei.
,,În baza probatoriului administrat în cauza privind furtul sumei de 177.000 de lei dintr-o unitate bancară din comuna Polovragi, județul Gorj, faptă comisă în noaptea de 19/20 octombrie de către autori necunoscuți, care prin explozie au distrus sistemul de închidere și au sustras suma de bani, au reușit identificarea unuia dintre autori, un bărbat de 32 de ani din județul Gorj.
Pentru documentarea întregii activități infracționale, în dimineața zilei de 18 decembrie, în baza autorizaţiilor de efectuare a unor percheziții domiciliare emise de către instanța de judecată, s-a descins la două locații situate pe raza județului și care aparțin suspectului. A fost pus, totodată, în executare și un mandat de aducere emis pe numele persoanei bănuite, aceasta fiind condusă la sediul IPJ Gorj”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj. Suspectul ar fi reușit să fure peste 177.000 de lei din bancomat. Deocamdată, anchetatorii nu au oferit detalii legate de recuperarea prejudiciului.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here