Peppy Dolce Vita, avantajată de rezultatele din weekend

594

Dream Team și ACS Victoria au remizat în derby-ul etapei a 13-a din Liga 1 Dolce Vita la minifotbal. Cele două formaţii s-au întâlnit în penultima etapă a sezonului regulat.Meciul a stat sub semnul echilibrului, golul lui Ștefan Doldur fiind anulat de reușita lui Luis Scurtu. Egalul a avantajat formaţia Peppy Dolce Vita, care acum este la egalitate de puncte cu ACS Victoria, şi la un singur punct de liderul Dream Team.
Dream Team Târgu Jiu – ACS Victoria Târgu Jiu 1-1
Goluri: Ștefan Doldur (min. 29) / Luis Scurtu (min. 32)
Dream: Dorin Hîrsu și Dragoș Milici (portari) – Cristian Barbu, Radu Dăianu, Ștefan Doldur, Robert Goșa, Cristian Negrea, Ion Al-Ioani, Mihai Șchiopu și Alin Țilivea
Staff: Bogdan Chiriac și Ștefan Doldur
Victoria: Remus Lilea (portar) – Daniel Bălașa, Horia Șitoianu, Cătălin Șomănescu, Vasile Stegaru, Luis Scurtu și Claudiu Dumitru
Staff: Claudiu Jianu
Peppy Dolce Vita a egalat la puncte ACS Victoria în clasament, în urma succesului clar cu Primăria Bîlteni, în timp ce Wektra Team s-a asigurat că va lupta până în ultima etapă pentru locul 4, ca urmare a victoriei cu Primăria Rovinari.
Rezultate, Etapa 13, Liga 1 Dolce Vita
Dream Team Târgu Jiu – ACS Victoria Târgu Jiu 1-1
Peppy Dolce Vita – Primăria Bîlteni 12-3
Wektra Team – Primăria Rovinari 1-0
Primăria Țicleni – Primăria Turburea 5-0
În ultima etapă a sezonului regulat, Dream Team va juca cu Primăria Țicleni, ACS Victoria cu Wektra Team, iar Peppy Dolce Vita cu Primăria Rovinari. În Liga 2 Amatori s-au jucat meciurile din etapa 11 a sezonului regulat. Lupta, în ambele serii, pentru calificarea în Play-off, este foarte interesantă.
Singura echipă calificată în faza de Play-off, cu 3 etape înainte de finalului sezonului regulat, este campioana IPJ Gorj. Primele două clasate din fiecare serie vor merge direct în Play-off, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa partide de baraj, tur-retur, pentru accederea în faza finală a campionatului.
Rezultate, Etapa 11, Liga 2 Amatori
Seria 1
IPJ Gorj – Primăria Drăguțești 5-0
Primăria Motru – Star Team 5-1
Succes Team – Digi Team 2-4
Joi, ora 18:00 Pro Team – Penitenciarul Tg-Jiu
Seria 2
Green Team – SEBN Tg-Jiu 6-0
Primăria Bălești – ACS Victoria 2 Tg-Jiu 6-2
CSV Dragon – Răzvy Team 4-2
Primăria Runcu – Primăria Albeni 4-3
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here