Penitenciarul Târgu-Jiu pune la bătaie peste 28.000 de lei pentru cumpărarea unui solar

1278

Penitenciarul Târgu-Jiu va avea în curând un solar de 10×40 m și un sistem de irigare prin picurare! Oferta de achiziție deja a fost încărcată pe site-urile de specialitate, iar în acest sens Penitenciarul Târgu-Jiu pune la bătaie un contract în valoare 28.300 de lei.

Termenul de depunere al ofertelor expiră mâine, 16 aprilie, la ora 11.00.,,Ofertantul se obligă să furnizeze și să monteze solarul, împreună cu sistemul de irigare prin picurare la sediul beneficiarului.Solarul are dimensiunea de 10×40 metri. Sistemul de irigare prin picurare va fi dimensionat pentru solarul achiziționat.Solarul va avea următoarele caracteristici: lățime 10 m – lungime 40 m – structură de oțel galvanizat, acoperit cu folie triplustratificată, rezistentă la ultraviolete (UV), transparență de 90% cu interior anti-condens, ușă simplă batantă cu acces pietonal 1,55×2,3 m pe structură de oțel galvanizat – deschidere manuală pe ambele laturi ale solarului.Ofertantul va realiza montajul la sediul beneficiarului la punctul de lucru din cadrul Gospodăriei Agrozootehnice a Penitenciarului Târgu-Jiu. Ofertanții sunt invitați să viziteze și să inspecteze amplasamentul în scopul evaluării, din punctul său de vedere, a cheltuielilor, riscurilor și a tuturor datelor necesare pregătirii unei oferte fundamentate și conformă cu datele reale din teren. Participanții la vizitarea amplasamentului vor prezenta delegații sau documente de reprezentare din partea ofertantului, cu semnătura și ștampila acestuia.Accesul pe amplasament nu este permis persoanelor care nu dispun de un document de identitate valabil. Pe perioada accesului, documentul de identitate rămâne la Punctul de Control Acces. Termenul de livrare este de 10 de zile de la semnarea contractului. Montajul se va efectua la beneficiar în maximum cinci zile de la livrarea produselor, prețul montajului și transportul fiind inclus în prețul produselor. Lucrările/bunurile se execută sub exploatare, etapizat și tronsonat fără întreruperea activităților specifice”, se arată în caietul de sarcini al ofertei de achiziție.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. Extraordinară realizare ! Cei care se ocupă de megaconstrucții prin metropolele lumii vor depune….sculele. Bă voi vă dați seama ce face omul ăsta acolo după un deceniu la comandă ? Un solar !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here