„Pedagogia învățământului primar și preșcolar”, cel mai solicitat program de studiu

1226

Universitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a dat startul înscrierilor pentru anul universitar 2016-2017. După primele zile de înscriere s-a constatat că cel mai solicitat program de studiu este, ca și anul trecut, „Pedagogia învățământului primar și preșcolar”, în topul preferințelor urmând programele de studii de la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale. UCB are două puncte de depunere a dosarelor, acestea fiind organizate în afara municipiului Târgu-Jiu. Unul este la Colegiul Tehnic Motru și celălalt la Colegiul Brâncoveanu din Horezu. Înscrierile se termină pe 26 iulie.

Pentru a facilita accesul absolvenţilor de liceu la admiterea din acest an organizată de Universtitatea “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, au fost amenajate încă două puncte unde se pot înscrie cei ce doresc să urmeze cursurile facultăţilor din cadrul UCB. În plus, au fost autorizate patru noi programe de studiu. “În afară de punctele de înscriere din universitate, mai avem alte două puncte de înscriere: la Colegiul Tehnologic din Motru și la Colegiul Brâncoveanu din Horezu. În plus, avem noi programe de studii: “Ingineria designului de produs”, “Cibernetică și Informatică Economică”, “Moașe” și “Asistent Farmacie”. Pentru admiterea din acest an avem aproximativ 420 bugetate, restul cu taxă şi mai sunt 125 de locuri bugetate la master și 315 locuri cu taxă la master”, a precizat Ștefan Ghimiși, prorectorul UCB Târgu-Jiu.

Doi pe loc la „Pedagogia învățământului primar și preșcolar”
Ca și anul trecut, și de această dată, în topul preferințelor absolvenților de liceu se află „Pedagogia învățământului primar și preșcolar” și programele de studii de la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale. “Pedagogia învățământului primar și preșcolar este cel mai căutat program, după care urmează cele de la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale. Practic, se menține tendința de anul trecut. La „Pedagogia învățământului primar și preșcolar” cred că vor fi doi pe loc. Problema este că deocamdată încă nu s-au eliberat toate diplomele de Bac, pentru ca tinerii să se poată înscrie la facultate; probabil în zilele următare va crește numărul dosarelor depuse la facultăți”, a confirmat Ștefan Ghimiși, prorectorul UCB Târgu-Jiu.
În această vară, Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu organizează admiterea pe bază de dosar. Înscrierile se fac începând cu data de 13 iulie și se încheie pe 26 iulie.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here