PDL şi-a stabilit candidat la Crasna

482

Crasna gorj bunaGeorge Ciocîrlan, directorul Şcolii Generale Cărpiniş, este candidatul PDL Gorj la scaunul de primar al comunei Crasna. Dascălul Ciocîrlan a fost nominalizat pentru această funcţie de Biroul Permanent Local, într-o şedinţă care a avut loc pe 6 martie, în localitate.

Ciocîrlan a fost votat de membrii organizaţiei PDL Crasna şi validat de BPL-ul filialei, el reuşind să o învingă şi pe Maria Danciu, director adjunct al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) Gorj.

Confruntarea internă pentru candidatura la funcţia de primar al comunei Crasna s-a desfăşurat între patru pedelisti. Este vorba despre ciocarlanGeorge Ciocîrlan, directorul Şcolii Generale Cărpiniş, despre Valerian Ciora, administrator de firmă, despre Maria Danciu, directoarea adjunctă a AJOFM Gorj şi de Constantin Răscol, inginer în cadrul Minprest Rovinari. În final, directorul Şcolii Generale Cărpiniş, profesorul Ciocîrlan a primit votul a 50 de membrii ai organizaţiei locale, Maria Danciu a fost susţinută de 20 membri ai organizaţiei iar Valerian Ciora a fost votat de 9 dintre pedelişti. Pe parcursul confruntării, Constantin Răscol s-a retras menţionând însă că doreşte să fie alături pe viitor de organizaţia locală. Deşi a fost validat însă de BPL-ul PDL Crasna, candidatul Ciocîrlan nu a fost validat încă de şefii PDL Gorj, în localitate vehiculându-se că la vârful PDL s-ar purta negocieri chiar cu actualul primar al PSD, Aurel Vamvu pentru ca acesta să fie candidatul PDL pentru primăria din localitate.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here