Pătrășcoiu nu ține cont de reacțiile negative! Florescu și Giorgi, tinerii din partid fără serviciu?!

1279

Traian Pătrășcoiu, directorul Aparegio Gorj, nu a cedat în fața valului negativ de reacții la adresa angajării lui Ion Călinoiu, șef în instituție. De altfel, inclusiv cei de la PSD Gorj l-au pus pe directorul Aparegio să dea explicații publice pentru această angajare, motivând că erau alții mai tineri pe care îi putea angaja. Mihai Weber, președinte PSD Gorj, a subliniat acest lucru, fapt speculat și de primarul municipiului, Marcel Romanescu. Deși nu s-au dat exemple în acest sens, nu este un secret că, de ceva vreme, Ciprian Florescu, candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu, nu are un loc de muncă. Nici Gabriel Giorgi, fostul director al Minprest, nu este într-o situație mai bună, după ce contractul de la cârma instituției i s-a finalizat. De altfel, Giorgi chiar ar fi vrut o funcție în Aparegio.

Pătrășcoiu, neținând cont de scandalul creat, a explicat însă astăzi, printr-o scrisoare deschisă, că Ion Călinoiu are merite la Aparegio, acesta realizând master planul județului Gorj, motiv pentru care angajarea acestuia în societate este oportună. De altfel, același lucru l-a declarat și vineri, spunând pentru Gorjeanul, că a așteptat chiar pensionarea lui Călinoiu pentru a-l angaja, ca specialist, în instituție.

,,Și pentru că v-ați aprins cu angajarea lui Călinoiu, vă aduc la cunoștință că el este cel care a demarat masterplanul județului Gorj cu privire la apă și canal, normal este să facă parte din echipa care se ocupă cu implementarea acestuia!  În contractul meu de mandat din iulie 2018 scrie ca am atributul angajării persoanelor care mă pot ajuta la îndeplinirea obiectivelor asumate. Iar expertiza dlui. Călinoiu nu poate fi anulată de țipetele singulare sau corurile frustrate de zbierete conjugate în scursurile, pardon, discursurile urii ale detractorilor săi și ai mei”, a scris Pătrășcoiu în scrisoarea deschisă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here