Participanți mai puțini la a opta ediție a Festivalului Răciturilor de la Tismana

568

Oraşul Tismana a fost, sâmbătă, gazda unei noi ediții a Festivalului Răciturilor. Manifestarea organizată de ANTREC Gorj, prin președintele Radu Ciobanu, a reunit, și de data aceasta, cei mai buni bucătari şi gospodine care prepară piftii și sarmale, din zonă.

La Festival au participat, de altfel, în jur de zece pensiuni din judeţul Gorj și Mehedinți, dar şi gospodine din localitatea Tismana şi din comunele învecinate. Evenimentul a fost găzduit, ca și ediția trecută, de Vila Ursu. Acum nu s-au mai dat premii, ci toți participanții au luat diplome de la organizator, ca o recunoaștere a delicateselor prezentate.

Festivalul este inclus pe harta manifestărilor gastronomice pe care ANTREC România le organizează în filialele judeţene. Festivalul este un schimb de experienţă pentru proprietarii de pensiuni şi restaurante care participă an de an la eveniment. Festivalul Răciturilor a fost organizat prima dată în 2009 și este o manifestare care încearcă să atragă atenția turiștilor, să promoveze județul și frumusețile care pot fi văzute aici.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here