Pariuri uriașe câștigate la Mușetești în baza unei „erori de sistem”!

700

Mușeteștiul are șanse mari să devină comuna cu cei mai bogați locuitori din județ, dacă aceștia își vor încasa câștigurile pe care le-au obținut, după ce au jucat, duminica trecută, la o agenție din localitate. Mai mulți tineri au anunțat câștigurile pe care le-au obținut după ce au jucat numerele extrase la o loterie din Grecia, reușind să ghicească toate numerele. Norocul lor este unul neconvingător pentru oricine, mai ales că pe camerele de supraveghere aceștia apar jucând în timp ce căutau numerele câștigătoare pe telefonul mobil. Pentru că s-au simțit norocoși, după ce au scos toți banii din agenția de la Mușetești, pariorii s-au mutat la Bumbești-Jiu sau Târgu-Jiu pentru a juca și aici numerele grecilor. În realitate, spune Lucian Pistol, reprezentantul în Gorj al firmei de pariuri Baum BET SRL, pariorii din Mușetești au profitat de o eroare de sistem și au folosit numerele deja extrase la loteria din Grecia.
“Sistemul de operare nu și-a modificat automat ora după trecerea la ora de vară, iar unul dintre jucători a speculat această eroare de sistem. Sunt imagini pe camerele de supraveghere care arată cum o persoană vine și joacă numerele din Grecia folosindu-se de telefonul mobil, câștigă, iar apoi își cheamă și alți prieteni. Cu toții apar pe înregistrarea video folosind telefonul mobil pentru a afla numerele câștigătoare. Nu pot să spună că nu știau ce fac pentru că în momentul în care pariezi cu rezultatele în mână nu poți să spui că nu știi ce faci, că ai făcut-o neintenționat. Nu cunoaștem suma exactă a câștigurilor obținute astfel, dar s-au plătit deja câteva zeci de mii de lei. Sunt și clienți care și-au dat seama că au fraudat și au adus banii și biletul înapoi. Oamenii nu vor să fie implicați într-o anchetă penală pentru că e clară intenția de fraudă în momentul în care pariezi având rezultatele pentru care faci pariul”, a menționat Pistol.
De partea cealaltă, jucătorii din Mușetești păstrează discreția. De la bucuria de duminică au ajuns la tristețea de acum pentru că își dau seama că nu vor vedea banii pe care îi visau. “Ce vină avem noi că am jucat și am câștigat. Ce știm noi că nu și-au modificat ei ora sau ce au făcut pe acolo. Noi am venit, am jucat și am nimerit numerele. Eu, de exemplu, am jucat la 3 din 5 așa cum joc de mai mult timp. Am bilete acasă cu câștiguri de 8000 de lei, de 50.000 de lei, pentru care nu îmi dă nimeni banii. Păi dacă era să fim noi cei care ar fi trebuit să dăm banii ne mai întreba cineva de greșeală de sistem sau ce spun dânșii acum?”, a spus unul dintre câștigători, care a dorit să își păstreze anonimatul. În comună toată lumea vorbește despre câștigătorii de la agenția de pariuri, primarul Cosmin Băban fiind printre cei mai bucuroși, dacă lucrurile ar fi așa cum știe toată localitatea. “Undeva la vreo 20 de miliarde de lei vechi am înțeles că au câștigat. Vă dați seama că eu am bugetul comunei de 9 miliarde. E o sumă uriașă. Poate acum vin și își plătesc toți taxele și impozitele ca să avem și noi la buget mai multe venituri”, spune edilul.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here