Panouri solare pentru spitalul din Târgu-Jiu

759

Consiliul Județean Gorj organizează o licitație deschisă pentru anveloparea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu – locația str. Tudor Vladimirescu.
Investiția se realizează din bani europeni. „Prin implementarea acestui proiect se urmărește îmbunătățirea izolației termice a anvelopei clădirii (pereți exteriori, tâmplărie exterioară, planșeu peste ultimul nivel, planșeu peste subsol), reabilitarea și modernizarea instalațiilor pentru prepararea, distribuția și utilizarea agentului termic pentru încălzire și a apei calde menajere, a sistemelor de ventilare și climatizare, precum și achiziționarea și instalarea echipamentelor aferente sistemului de încălzire centralizată”, se arată în caietul de sarcini.
De asemenea, se vor înlocui tablourile electrice de iluminat, grupul generator, corpurile de iluminat fluorescente și incandescente cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată mare de viață.
În plus, se vor instala sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie termică pentru încălzire și prepararea apei calde de consum. În total, pe clădirile spitalului se vor monta 81 de panouri solare cu tuburi vidate.
Spitalul va dispune și de un sistem de detecție, semnalizare și avertizare incendiu. Firmele de construcții interesate de această lucrare au termen până pe data de 7 aprilie să depună cererile sau ofertele de participare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here