Pandurii rămâne pe zero după eşecul cu Timişoara

487

Pandurii Târgu-Jiu a pierdut al doilea meci consecutiv din liga secundă, echipa noastră fiind învinsă pe teren propriu la scor de neprezentare, 0-3, de către ASU Politehnica Timişoara. A fost un meci dominat de către trupa viola, iar lipsa de experienţă a gazdelor şi lista semnificativă de indisponibili şi-au spus cuvântul în jocul de sâmbătă. Formaţia vizitatoare a intrat în avantaj la cabine după reuşita fostului dinamovist Mircea Axente. Atacantul a punctat în minutul 14. Repriza secundă a adus alte două goluri în dreptul bănăţenilor, Manea (`58) şi Ungureanu (`80) fiind marcatorii din a doua parte a jocului. Gorjenii rămân astfel fără puncte în acest debut de sezon, dar şi fără gol marcat. În runda viitoare, echipa noastră se deplasează la Reşiţa, pentru duelul cu CSM.

Bogoi: ,,Am avut probleme mari de efectiv”
Antrenorul gazdelor, Adrian Bogoi, a declarat după eşecul cu Timişoara că subţirimea lotului pandurilor şi-a spus cuvântul. Tehnicianul a admis că unele erori defensive sunt impardonabile, mai ales că vin de la fotbalişti cu o anumită experienţă. ,,Nu pot să cataloghez meciul cu ASU Politehnica Timişoara ca fiind o partidă grea, dar am avut noi aceste probleme mari de efectiv. Pentru că în vară au plecat zece fotbalişti şi am mai avut şi cinci jucători indisponibili pentru acest meci. Transferuri am făcut foarte puţine şi sunt jucători foarte tineri. S-a văzut şi astăzi ca ei fac greşeli foarte mari, au făcut şi cei care au o anumită vârstă şi o anumită maturitate, nu numai cei tineri, şi mă refer aici la fundaşii noştri. Dar aceasta este situaţia în momentul de faţă şi nu avem ce face”, a spus Bogoi.
Principalul Pandurilor i-a îndemnat pe elevii săi să se trezească, dacă nu vor să fie ciuca bătăilor în liga secundă „Rezultatul şi scorul este dureros pentru mine, sper că şi pentru jucători, Ar fi un lucru pozitiv să fie şi pentru jucători dureros, pentru am putea să o luăm de la capăt cu pregătirea de luni. Cred că atiitudinea unor jucători a lăsat de dorit şi faptul că, deocamdată, nu sunt pregătiţi pentru acest nivel anumiţi jucători, pentru că sunt foarte tineri. Dar pot creşte într-o perioadă foarte scurtă de timp”.

Petruescu: ,,Plusul de experienţă a făcut diferenţă”
Tehnicianul oaspeţilor, Cosmin Petruescu, miza pe un succes al echipei sale înaintea jocului de la Târgu-Jiu, iar, în cele din urmă, antrenorul bănăţenilor a anticipat deznodământul. Petruescu a declarat că formaţia mai matură s-a impus şi l-a felicitat pentru omologul său pentru munca de Sisif pe care o depune la Pandurii. „A fost o partidă grea pentru noi împortiva undei echipe care ştiam că nu are nimic de pierdut, o echipă care a fost preocupată de joc şi aş vrea să îl felicit pe Adi Bogoi pentru munca pe care a depus-o şi pe care o depune la acest club, în condiţii destul de grele. Ştiu cu ce probleme se confruntă şi s-a confruntat de-a lungul timpului şi îi doresc multă forţă de muncă, pentru că are mare nevoie. Ştiam despre Pandurii că e o echipă incomodă şi o echipă agresivă, în sensul bun al cuvântului, o echipă preocupată să joace fotbal. Dar ne-am pregătit bine şi, cred eu, că plusul de experienţă a făcut diferenţa în acest joc. Cred că diferenţa de pe tabelă, ca să fiu sincer, a fost un pic cam mare comparativ cu realitatea din teren, dar în alte partide noi am fost echipa lipsită de experienţă. De această dată această diferenţă de experienţă a cântărit în favoarea noastră”, a spus antrenorul.
Principalul Timişoarei a declarat că partida s-a disputat în condiţii extrem de grele. ,,Aş vrea să felicit jucătorii ambelor echipe pentru efortul admirabil pe care l-au făcut de la ora 11.00, în asemenea condiţii de joc, pe un teren sintetic care degajă foarte multă căldură. Nu mă refer la calitatea gazonului/ dar e foarte greu să joci de la ora 11, pe o asemenea căldură, pe un astfel de teren. Din punctul meu de vedere ambele echipe merită felicitări pentru atitudinea pe care au avut-o”.Politehncia Timişoara a obţinut primele puncte din actuala ediţie de campionat la Târgu- Jiu, în etapa precedentă fiind învinsă acasă de CS Mioveni.

Pandurii – Politehnica 0-3 (0-1)
Politehnica: Murariu – Jurj, Coadă, Scutaru (c), Cherecheș – Dros, Ignea – Manea (Vidrăsan), Trip (Ad. Lazăr), Lupu (Ungureanu) – Axente. Rezerve: M. Contra – Bâte, Schieb, Pițigoi. Antrenor: Cosmin Petruescu
Pandurii: I. Dinu – Chiș, D. Ciobanu (c), Oiţă, Bratu, Vasilescu, Lică, Dinu-Ivănescu, Nichifor, P. Popescu, Rasoveanu. Au mai jucat: Tănăsoiu (`50), R. Filip (`65), Unguru (`70). Antrenor: Adrian Bogoi
Arbitru: Cr. Codrea (Baia Mare)
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here