Pandurii mai are viaţă! Gorjenii, remiză în inferioritate la Miercurea Ciuc

698

Pandurii Târgu-Jiu nu e încă victimă sigură! Asta a părut să sugereze ultimul meci al gorjenilor, care s-au trezit din pumni la Miercurea Ciuc, şi au smuls un egal meritat cu Csikszereda. Partida părea decisă din prima repriză. Fără să fie mult mai bune, gazdele au punctat de două ori înainte de pauză. Scorul a fost deschis, cu noroc, în minutul 27, de Norbert Pinter, care a deviat un şut al lui Magyari. Peste numai cinci minute, amfitrionii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, după ce balonul centrat de acelaşi Magyari l-a lovit în mână pe Vişan. Cel care a provocat penaltiul a şi înscris, iar ciucanii au intrat cu un avantaj confortabil la cabine. La fel ca la debutul primului act, pandurii au început determinaţi partea secundă. După ce au încercat, fără succes, să ameninţe poarta adversă din faze fixe, oaspeţii au redus din handicap prin Patrick Popescu, care, lansat excelent de Lu Yuefeng, a driblat portarul şi a înscris (`60). Entuziasmul oaspeţilor a durat doar câteva minute, pentru că servantul lui Popescu a fost eliminat după ce arbitrul a considerat că jucătorul chinez a lovit cu cotul, şi i-a arătat al doilea galben (`65). Surprinzător, gorjenii au egalat în inferioritate numerică, prin Trancă, după o acţiune de atac prelungită, şutul-centrare al lui Chiş fiind transformat în gol de mijlocaşul pandurilor (`73). Paradoxal, deşi elevii lui Suciu au ţinut mai mult de minge, Pandurii a părut echipa mai legată şi restul meciului, fără însă a mai ameninţa poarta adversă.
Ultima ocazie a confruntării a venit în minutul 87, când şutul lui Eder a fost respins în faţă de Dinu, dar fără ca formaţia din Harghita să profite de balonul care a ,,ţopăit” în careu.
Cătălin Pasăre

Csikszereda – Pandurii Târgu Jiu: 2-2 (2-0)
Csikszereda: Ljuljanovic – Palmeş, Csonka, Lalic, Majzik – Casiadi, Sz. Veres (`80, Kalman) – Pinter (`67, Logon), Eder Gonzalez, Magyari – Becze (`46, Barta). Rezerve neutilizate: Bordas – Csuros, Erdei, Bara. Antrenor: Valentin Suciu.
Pandurii: Iul. Dinu – P. Chiş, Oiţă (cpt.), Vişan, Vasilescu – Lu Yuefeng, Trancă – Du Ho Him (`46, Al. Dinu), Takahashi, Rasoveanu (`86, Nichifor) – P. Popescu (`90+2, Rob. Bratu). Rezerve neutilizate: Mih. Cotolan – I. David, Erhard, R. Cristea.
Antrenor: Adrian Bogoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here