Pandurii, învinsă de Dăeşti. Cojocaru: ,,Nu-mi convine că am pierdut”

1229

Pandurii Târgu-Jiu a suferit prima înfrângere în meciurile de pregătire. Formaţia condusă de Călin Cojocaru a fost învinsă de Viitorul Dăeşti, echipă vâlceană din Liga a III-a. Fostul jucător al Universităţii Craiova, Florin Costea, a deschis scorul pentru oaspeţi după numai 4 minute. După un început mai greoi de meci, Pandurii a revenit pe tabelă prin Şendroiu (`29). Mai mult, fotbalistul gazdelor putea să-şi ducă echipa în avantaj înainte de pauză, dar a ratat o lovitură de la 11 metri. Neacşu a punctat pentru vizitatori în minutul 66, provocând astfel primul eşec al gorjenilor în cele patru amicale disputate până acum. La finalul meciului, antrenorul Călin Cojocaru s-a declarat nemulţumit de rezultat, dar a admis că este greu să obţii succese când testezi mai mulţi jucători. ,,Nu-mi convine că am pierdut. Am spus şi în meciurile trecute, vreau o atitudine bună şi la amicale, şi vreau să le câştigăm, mai ales că jucăm şi cu adversari din ligi inferioare. Am început dezastruos, am luat golul după o gafă în lanţ. După aceea, eu spun că am controlat total prima repriză, ne-am creat şi ocazii, am ratat şi un 11 metri. În a doua repriză am jucat mai modest, nu am mai avut situaţii clare de gol. Am mulţi jucători în probe, trebuie să-i văd, şi lucrul acesta dăunează jocului”, a declarat ,,principalul” echipei noastre.Pandurii mai are un test vineri, de la ora 14.00, când la Târgu-Jiu vine formaţia FC Hunedoara, tot o echipă de eşalon terţ. De săptămâna viitoare, fotbaliştii gorjeni intră în cantonament în propria bază de pregătire. ,,Urmează încă o partidă amicală pe care o să o jucăm vineri.Apoi, o să le dau două zile libere, şi de săptămâna viitoare intrăm în cantonament. Îmi doresc să definitivez lotul, fiindcă e foarte greu să lucrezi cu jucători care tot vin şi pleacă. Vreau să am un lot stabil, să ne pregătim cum trebuie pentru campionat”, a spus Călin Cojocaru. Meciul cu Viitorul Dăeşti s-a disputat pe terenul sintetic de la Târgu-Jiu, iar următorul joc amical se va disputa pe terenul trei din cadrul Complexului Sportiv.
Antrenorul Pandurilor a folosit următoarele formule de joc:
Pandurii, repriza 1: Iovicin – Vasilescu, Ciobanu, Catrici, Cuţitoiu – Ştefan, Babaua – Pirciu, Şendroiu, Tănăsoiu – Bodea.
Pandurii, repriza 2: Achiriloaei – Zlataric, Gheorghe, Cuţitoiu, Vasilescu – Pape, Peia, Dinu – Cornicioiu, Goma, Popescu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here