Pandurii îi trimit lui Stromajer scrisori, iar instanţa citaţii

180

avocata reclamantaProcesul de paternitate intentat fotbalistului Jaka Stromajer, la finalul lunii noiembrie a anului trecut, se desfăşoară tot în lipsa părţilor. Nici reclamanta, Anamaria Stoica, nici pârâtul Jaka Stromajer nu au dat până acum ochii cu instanţa de judecată, reclamanta fiind reprezentantă aici doar de o avocată.

La termenul de ieri de la Judecătoria Târgu-Jiu, avocata a făcut dovada achitării taxei judiciare de timbru, solicitând ca minorul să primească numele tatălui şi să aibă domiciliul la mamă, cerând totodată şi citarea reclamantului. S-a făcut iniţial citarea lui Jaka Stromajer la hotelul la care locuia în timp ce avea contractul cu Pandurii Târgu-Jiu iar acum avocata a solicitat ca reclamantul să fie stromajer_0701citat şi la clubul de fotbal, adică al locul de muncă. Avocata a menţionat în faţa judecătoarei de şedinţă că a sa clientă nu poate da deloc de Jaka, ca şi oficialii de la Pandurii de altfel, el nemaivăzându-şi copilul de anul trecut. Instanţa a aprobat ca Jaka să fie citat la locul de muncă dar şi la adresa indicată, luând în considerare că reclamantul nu şi-a vizitat copilul, nu poate fi contactat şi că nu se ştie dacă mai activează la Pandurii. De altfel, un nou termen în dosar a fost dat pentru 6 februarie. Nu numai avocata reclamantei face eforturi să dea de Jaka Stromajer, fostul atacant, ci şi oficialii Clubului de fotbal care au publicat recent pe site-ul clubului un comunicat oficial prin care îl chemau pe Jaka la discuţii. Documentul este semnat de Marin Condescu. Nici acest act oficial nu l-a înduplecat pe Jaka să apară în ţară. Vă prezentăm “scrisoarea” pentru Jaka Stromajer de la oficialii Clubului Pandurii.

“Stimate Domnule Jaka Stromajer

Având în vedere refuzul dumneavoastră de a primi citaţia nr. 3213 din data de 16.12.2011 care v-a fost trimisă prin serviciul de poştă rapidă DHL; Având în vedere că începând cu data de 14.11.2011 aţi absentat nemotivat de la antrenamentele şi jocurile oficiale ale CS Pandurii Lignitul Tg-Jiu, astfel cum rezultă din referatele întocmite de domnul Grigoraş Petre, care au fost aduse la cunoştinţa conducerii administrative a clubului; Vă invităm în data de 12.01.2012, ora 12.00 la sediul clubului nostru din Tg-Jiu, strada Victoriei nr. 22, jud. Gorj, pentru a participa la şedinţa Consiliului Director în vederea prezentării apărărilor de care înţelegeţi să vă folosiţi cu privire la faptele care vi se impută. Totodată, va informăm ca în situaţia în care veţi absenta de la şedinţa Consiliului Director, aveţi posibilitatea de a transmite un punct de vedere scris cuprinzând apărările dumneavoastră.

CS PANDURII LIGNITUL

Marin Condescu, Preşedinte”

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here