Pandurii – Chiajna, ultimul meci din tur

1000

Concordia Chiajna va fi ultima oponentă a gorjenilor din turul ligii secunde, o primă parte a campionatului care a fost mult sub aşteptări dacă ne raportăm nu numai la rezultate, dar şi la parcursul pandurilor după aceeaşi perioadă a sezonului trecut. Firesc, după ce a pierdut trei echipe în trei ani de zile, Adrian Bogoi nu a mai putut face minuni la Târgu-Jiu şi a fost înlăturat deoarece principalul creditor al clubului, Marin Condescu, a considerat că tehnicianul nu mai are motivaţia necesară pentru a redresa situaţia, având în vedere situaţia financiară critică de la club. Schimbarea sa cu Tiberiu Bălan s-a dovedit total neinspirată, iar acum Călin Cojocaru încearcă marea cu degetul la fosta divizionară A.
Cu 7 puncte în 17 runde, Pandurii este codaşa ligii, dar asta nu e tot. La o privire atentă, cifrele sunt îngrijorătoare. Trupa gorjeană are doar 9 goluri marcate, de departe cel mai slab atac din divizie. De asemenea, defensiva pandurilor s-a clătinat de 39 de ori, fiind a doua cea mai slabă apărare a ligii, după ce a Sportului Snagov, care a încasat 41 de goluri.
Ultima partidă a turului, dar nu şi a anului, are loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu. Chiajna ocupă locul 14 în clasament, cu 20 de puncte, fiind la egalitate cu formaţia din Miercurea Ciuc, prima deasupra liniei. Partida de la Târgu-Jiu nu va fi televizată. Nici meciul Viitorului nu se vede pe micile ecrane. Echipa lui Cristi Lupuţ se deplasează pe Stadionul Electrica, la Ripensia.Sâmbătă, de la aceeaşi oră, mai sunt programate meciuri la Călăraşi, Miercurea Ciuc şi Ghermăneşti. De la ora 12.00, pe Cluj Arena, se joacă ,,U” Cluj – ASU Politehnica. Duminică, au loc jocurile dintre UTA – Farul şi Petrolul – SCM Gloria Buzău, iar etapa se încheie, marţi, cu partida dintre CS Mioveni – Turris-Oltul.

Program etapa a 19-a:
Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 11.00
Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti
FK Csikszereda – Campionii FC Argeş
Ripensia Timişoara – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Sportul Snagov – CSM Reşiţa
Pandurii Târgu-Jiu – Concordia Chiajna
Rapid stă.
Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 12.00
Universitatea Cluj – ASU Politehnica Timişoara – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1
Duminică, 24 noiembrie, ora 11.30
UTA Arad – Farul Constanţa – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1
Luni, 25 noiembrie, ora 18.00
Petrolul Ploieşti – SCM Gloria Buzău – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1
Marţi, 26 noiembrie, ora 17.00
CS Mioveni – Turris Oltul Turnu Măgurele – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1
Cătălin Pasăre

1 COMENTARIU

  1. la alegeri , gorjul ramane rusinea tarii, la fotbal asisderea ca vezi doamne, in tot judetul, dar si in regiune, nu se gasesc 24 de jucatori de fotbal sa onoreze sportul brancusian, gorjean. Pacat de populatia panduriana/gorjeana ca a ajuns, cum a ajuns!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here