Pandurii caută înlocuitor pentru Roman / Narcis Răducan: “Avem 3-4 soluții”

417

Pandurii se bazează în acest moment, după plecarea lui Mihai Roman, doar pe un singur vârf, brazilianul Carlos Wellington, situație pe care antrenorul Edi Iordănescu nu o poate accepta, în locul fostului golgheter fiind cerut un alt atacant.

Edi Iordănescu a fost de acord cu plecarea lui Mihai Roman, dar a pus condiția ca în locul acestuia să îi fie adus urgent un alt jucător de același profil. În consecință, Narcis Răducan a trecut deja la treabă, negociază cu mai mulți atacanți, însă doar unul va fi alesul lui Edi Iordănescu: “O să luăm ceva în loc în săptămâna asta. Suntem în discuții avansate și vom lua o decizie într-o zi, două. Căutăm peste tot, și afară și în țară. În țară e prea puțin probabil să reușim ceva pentru că e greu de crezut că vreo echipă ne dă atacantul lor. Afară sunt încă foarte mulți jucători importanți care au rămas pe afară, liberi de contract sau cu sume mai mici, ori sub formă de împrumut. Vedem ce va fi, avem 3-4 soluții, antrenorii le analizează și într-o zi sau două ne vor spune ce vor hotărî. Nu dau nume şi nici naționalități, nu are importanță naționalitatea, dar trebuie să fie buni. Îl vom lua pe cel la care raportul calitate/preț va fi cel mai bun și, binențeles, trebuie să-i placă antrenorului. Atât la plecări, cât și la veniri nu s-a luat nicio decizie fără acordul antrenorului. Și la Roman, dacă antrenorul spunea că nu pleacă, nu pleaca! A fost o decizie în echipă, dar și la dorința mare a jucătorului”, a precizat președintele Pandurilor, Narcis Răducan.
Nu doar un atacant își dorește Edi Iordănescu, ci și un mijlocaș central. Acest post este cerut de tehnician de mai multă vreme și, foarte probabil, este legat și de situația incertă a lui Paul Anton. Jucătorul a fost foarte aproape de un transfer, totul a picat în acest moment, dar cum jucătorul nu a semnat încă o prelungire a înțelegerii scadente în vară, conducerea pare să fi cerut ca jucătorul să nu fie folosit de antrenor până la clarificarea situației contractuale. Narcis Răducan spune că negocierile cu Anton au început, iar dacă ele se vor finaliza cu un nou contract, atunci este foarte probabil ca Edi Iordănescu să renunțe la cererea sa cu privire la un nou mijlocaș central: “Speranțele unei eventuale plecări a lui Anton nu sunt de partea noastră, ci a lui. Și el, ca și Roman, își dorea să ajungă la un alt nivel. Din păcate, Marinescu, agentul lui, ne-a comunicat că partea rusă a dat dovadă de amatorism și nu i-a mai trimis oferta scrisă cu toate documentele și, în această situație, noi am trecut la faza următoare și negociem în aceste zile prelungirea contractului scadent în vară. Asta e strategia noastră. Deocamdată i-am spus cam ce putem noi să oferim și vom discuta mai mult în zilele următoare”, a mai declarat Narcis Răducan.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here