Pandurii au petrecut la final de an

595

Ca la fiecare final de an, mai puțin cel din 2014, când au fost schimbări de trupe la nivelul băncii tehnice, Pandurii a organizat o masă festivă la care au participat toți cei implicați în viața echipei, de la jucători, la personalul administrativ, de la antrenorii de la centrul de copii și juniori, la reprezentanții din Consiliul de Administrație, oameni care asigură finanțarea echipei. De la acest banchet au lipsit doar cei care au codus sau conduc CEO, principalul finanțator al echipei, asta în ciuda faptului că atât fostul director, Laurențiu Ciurel, cât și cel care asigură interimatul, Laurențiu Ciobotărică, au fost invitați de organizatori.
Pe acordurile Doinei Gorjului, care a prezentat și un program de sezon, cu datini și obiceiuri ale românilor în perioada Crăciunului și a Anului Nou, participanții la banchet au încins ringul de dans la hore și sârbe, chiar și jucătorii aduși la Pandurii de pe alte meleaguri prinzându-se la joc. Totuși, având în vedere că echipa mai are de disputat un joc în acest an, la finalul acestei săptămâni, când Pandurii va juca cu Astra la Severin, jucătorii au părăsit evenimentul destul de repede, în jurul orei 22.00 fiind trimiși acasă de antrenorul Edi Iordănescu, cel care a respectat și el același program.
Cristi Constantinescu

1 COMENTARIU

  1. Felicit din inima echipa Pandurii si pe antrenorul Edi Iordanescu ,pentru rezultatele obtinute si modul cum joaca . Suntem permanent cu sufletul alaturi de ei ,chiar daca fizic nu putem ,datorita faptului ca joaca la Severin.Dorim ca Dl Circiumaru si Dl Calinoiu sa intensifice lucrarile la noul stadion ,astfel incit in toamna anului viitor ,echipa PANDURII sa joace iar in TgJiu , inconjurati de mii de gorjeni .Transmit componentilor echipei si stafului tehnic sarbatori fericite si un AN NOU ,cu impliniri atit sportive cit si personale si sa-i vedem ,la vara ,jucind intr-o cupa europeana..MULT SUCCES PANDURII !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here