Pandurii are meci în Trivale. Bogoi: ,,FC Argeş, printre cele mai bune echipe”

751

Cu doar un punct în primele patru runde, Pandurii Târgu Jiu joacă astăzi la Piteşti. Fotbaliştii gorjeni au un motiv în plus să-şi demonstreze calităţile în primul meci televizat al formaţiei noastre din acest sezon. Partida începe la ora 18.00. Antrenorul Adrian Bogoi vrea primele puncte de pe teren străin, dar este conştient că există o diferenţă considerabilă între echipa sa şi trupa lui Nicolae Dică. ,,Toate meciurile sunt dificile, pentru că noi avem problemele pe care le ştie toată lumea. În primul rând, avem un lot foarte tânăr. La meciul de Cupă am avut un lot undeva sub 20 de ani, iar ei 6-7 jucători care au jucat pe la Liga 1, undeva pe la 28-29 de ani. Sunt diferenţe destul de mari, pentru că le conferă echipelor un plus de maturitate şi de forţă. Asta se întâmplă şi în campionatul ligii secunde, unde media noastră de vârstă este mai scăzută cu 3-4 ani. Noi ne-am pregătit normal şi o să abordăm toate meciurile cu gândul de a lua puncte, chiar dacă în momentul de faţă ne este foarte greu”, a admis Bogoi.Tehnicianul a mai spus că FC Argeş are un proiect sănătos şi poate să devină o formaţie şi mai puternică în următorii ani. ,,Cred că la FC Argeş este un proiect foarte bun. Şi la ei, şi la Rapid. M-am uitat la transferurile pe care le-au făcut. Au luat jucători tineri, cu potenţial, au un proiect pe trei-patru ani de zile. În schimb, celelalte echipe au luat jucători maturi, jucători care dacă nu dau randament imediat, sau nu ajung la o performanţă imediată, probabil vor fi schimbaţi. Eu nu sunt de acord cu astfel de proiecte, în schimb Piteştiul chiar a luat patru jucători tineri de la noi, jucători buni, care au fost incluşi într-o formaţie bună. FC Argeş este printre cele mai bune echipe din liga secundă”, a declarat Bogoi.Grigore Turda, Denis Brînzan, Robert Dănescu şi Andrei Blejdea sunt fotbaliştii care au evoluat la Pandurii, dar acum joacă pentru ,,vulturi”, ultimii trei, veniţi chiar în această vară.,,Eu mă bucur pentru ei, dar sunt preocupat mai mult de ce facem noi şi de jucătorii pe care îi am eu acum la dispoziţie. Le urmărim evoluţia şi le dorim numai bine, dar după meciul cu noi”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

Dică face schimbări majore
Dezamăgit de eşecul de la Mioveni, dar şi conştient că Pandurii are o formaţie necoaptă, antrenorul argeşenilor, Nicolae Dică, a anunţat mai multe modificări în primul 11.
,,O partidă în care trebuie să avem o atitudine bună, să fim concentraţi, să dăm totul pe teren ca să reuşim să câştigăm jocul. Întâlnim o echipă tânără, o echipă ambiţioasă, cu jucători care îşi doresc să demonstreze de la meci la meci şi pentru asta trebuie să fim pregătiţi să dăm totul. Voi da mai multe şanse de a juca tinerilor pe care îi am în lot. Vor fi schimbări în echipă. Va fi o echipă mult mai tânără decât am avut la meciurile anterioare. Veţi vedea la meciul cu Pandurii, pentru că îmi doresc să dau jucătorilor tineri cât mai multe minute ca să crească în valoare. Îmi doresc ca lumea să aibă răbdare cu aceşti jucători”, a spus Dică. FC Argeş are 6 puncte după primele patru runde.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here