Palmaresul Festivalului-concurs al cântecului, jocului și portului oltenesc de la Ciuperceni

990

Festivalul-concurs al cântecului, jocului și portului oltenesc „Plai de cântec și de dor”, ediția a XII-a, organizat de Primăria Ciuperceni și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, și-a desemnat câștigătorii. Trofeul festivalului a fost câștigat de către Andrei Ivan din Motru.
La secțiunea Soliști Vocali, premiul I a fost adjudecat de Denisa Ungureanu din Motru, premiul II de către Anastasia Boroată din Târgu Jiu, iar premiul III a fost câștigat de Cristina Pobirci din Godinești. Mențiunea la această secțiune a fost câștigată de către Alexandra Solea din Bolboși.
La secțiunea Instrumentiști, premiul I a fost câștigat de Florin Gheorghe din Tismana, premiul II de către Alexandru Ciociu din Târgu Jiu, iar premiul III de către Emanuel Guran din Motru.
Premiul I la secțiunea Costum Popular i-a revenit Iuliei Falcoe din Godinești, premiul II a fost obținut de Diana Măruță din Târgu Jiu, iar premiul III a fost câștigat de către Andreea Alpredi din Motru.
Premiile au fost acordate de Consiliul Local și Primăria Ciuperceni și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.
Festivalul a fost organizat pe scena amplasată în aer liber din Dealul Zorzilei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here