Palatul Copiilor Târgu-Jiu a dat startul înscrierilor

2365

Începând cu data de 1 septembrie, Palatul Copiilor Târgu-Jiu a dat startul înscrierilor pentru un nou an școlar. Cei interesați se pot înscrie online, pe site-ul https://www.palatulcopiilortargujiu.ro, sau direct la sediul instituției.

Palatul Copiilor Târgu-Jiu este o instituție de învățământ specializată în activităţi extraşcolare, în cadrul cărora se desfăşoară acţiuni instructiv-educative specifice, prin care se aprofundează şi se diversifică cunoştințe, se formează, se dezvoltă şi se exersează competenţe potrivit vocaţiei şi opţiunii copiilor şi se valorifică timpul liber al acestora prin implicarea lor în proiecte educative. De la înființare și până în prezent, Palatul Copiilor Târgu-Jiu a obținut rezultate remarcabile concretizate prin premii naționale și internaționale. Pe lângă Palatul Copiilor, în județ mai funcționează și cinci Cluburi ale copiilor, în Motru, Rovinari, Bumbești-Jiu, Novaci și Târgu-Cărbunești.

Oferta educațională
În cadrul Palatului Copiilor Târgu-Jiu, cei interesați se pot înscrie la cercuri de: muzică folk, muzică populară sau ușoară, cenaclu literar, cultură și civilizație engleză, cultură și civilizație românească, pictură, artizanat, oratorie, cultură și civilizație franceză, studii europene, anticipație științifică, informatică, protecția mediului, foto cineclub, matematică aplicată în tehnica de calcul, educație civică, relații internaționale, gimnastică ritmică, tenis de masă, dans modern, gimnastică aerobică și radiogoniometrie. La Clubul Copiilor Rovinari se organizează cursuri de informatică, limba engleză, gimnastică ritmică și muzică populară, în timp ce la Clubul Copiilor Motru se desfășoară cercuri de protecția mediului, jocuri logice, fizică-chimie aplicată, pictură, muzică populară și construcții de mașini. La Clubul Copiilor Târgu-Cărbunești elevii pot lua parte la activitățile din cadrul cercurilor de informatică, protecția mediului, machete construcții modele, desen, creație confecții sau muzică vocal instrumentală, în timp ce oferta educațională a Clubului Copiilor Bumbești-Jiu include cursuri de jocuri logice, chimie, aparate optice, informatică, astronomie, karting și croitorie. În ceea ce privește Clubul Copiilor Novaci, în cadrul acestuia se desfășoară cercuri de karting, electro tehnică, cultură și civilizație engleză, muzică populară și creație confecții. Cei interesați se pot acum înscrie, fie online, fie direct la sediul Palatului Copiilor din Târgu-Jiu. ,,Palatul Copiilor Târgu-Jiu, dar și cele 5 Cluburi ale Copiilor din județul Gorj (CC Motru, CC Rovinari, CC Bumbești-Jiu, CC Novaci, CC Târgu-Cărbunești) încep înscrierile la cercurile noastre. Organizăm și în anul școlar 2020-2021 interesante și atractive activități educative, extrașcolare, cu următoarele profiluri: cultural-artistice, științifice, sportive, tehnico-aplicative, etc.. Vă puteți înscrie on-line, completând fișele disponibile pe site-ul https://www.palatulcopiilortargujiu.ro, sau la sediul instituției noastre, din str. Siretului nr 22. Vă așteptăm, cu drag, ca în fiecare an, să vă descoperiți și să vă fructificați pasiunile! Toate tipurile de activități sunt gratuite!”, a anunțat Codruța Florescu, directorul Palatului Copiilor.
Roxana Lupu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here