Pacienta Rodica Ghimiș a intrat în operație la Cluj! Medicul neorolog, rezervat..

4276

Pacienta Rodica Ghimiș a ajuns cu o ambulanță în această dimineață la clinica de neurochirurgie din Cluj, în acest caz nefiind utilizat un elicopter, cum se stabilise inițial. Această a se află deja pe masa de operație, deși neurochirurgul a anunțat aparținătorii că este rezervat în șansele de supraviețuire ale pacientei de la Gorj.

Reamintim că, timp de mai multe ore, în cursul nopții, medicul de gardă din UPU Târgu-Jiu a sunat insistent la mai multe spitale din țară pentru a o primi pe pacienta cu anevrism cerebral de la Târgu-Jiu. Medicul a primit un lanț de refuzuri, asta până când ministrul Sănătății a fost informat de situație și de motivațiile chiar absurde ale secțiilor de neurochirurgie de a accepta bolnava. Un spital a motivat că nu are locuri, un altul spunând că nu deține clipsuri pentru operația ce trebuia făcută..

Mai mult, un elicopter SMURD nu putea prelua pacienta pentru că heliportul din Târgu-Jiu nu este luminat corespunzător. Un copil internat la SJU a fost preluat de SMURD abia în această dimineață.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here