Orzan îl concurează pe Morega

447
Gheorghe Orzan îşi menţine decizia de a candida împotriva lui Dan Ilie Morega la şefia PNL Gorj. Fostul vicepreşedinte al filialei spune că anunţul pe care l-a făcut încă de acum un an cu privire la posibila sa candidatură rămâne valabil, Orzan menţionând că, în competiţia cu Morega, nu-l va avea ca adversar pe Radu Angheloiu, care este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

Angheloiu a confirmat că îl va susţine pe Orzan în competiţia împotriva lui Morega, deşi acesta era catalogat luna trecută ca fiind „liderul puciştilor” din PNL Gorj.

Morega spune că el nu se teme de niciun contracandidat şi declară că oricine doreşte poate să candideze la şefia filialei. Liderul din ultimii ani al liberalilor gorjeni afirmă că şefia filialei nu înseamnă decât timp, bani şi efort propriu consumat pentru ca organizaţia să aibă rezultate electorale mai bune. Morega s-a ales, în această perioadă de timp, şi cu două dosare penale, pe care le are pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, el spunând că nu se aştepta la un astfel de „bonus” atunci când a preluat şefia organizaţiei.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here