Ortopezii din Oltenia îşi dau întâlnire la Slatina

1158

Sala Europa din cadrul Consiliului Judeţean Olt va găzdui, în perioada 4-6 octombrie, conferinţa regională a Societăţii Ortopezilor şi Traumatologilor din Oltenia. Peste o sută de ortopezi din Olt, Dolj, Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj sunt aşteptaţi la această conferinţă, tema abordată în acest an fiind „Cura pseudartrozelor”.
Este pentru prima dată când conferinţa Societăţii Ortopezilor şi Traumatologilor din Oltenia are loc la Slatina. „Această conferinţă se desfăşoară anual, prin rotaţia judeţelor. Este o întâlnire importantă pentru că discutăm noutăţile din sfera Ortopediei, despre patologie, dar şi terapiile de ultimă generaţie. Este pentru prima dată când se organizează la Slatina, anul trecut a fost la Severin. Aşteptăm şi profesori de la Craiova, managerul Spitalului Slatina, dar şi personalităţi locale”, a declarat, pentru presa din Olt, medicul Cătălin Duican, şeful secţiei de la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Taxele de participare la evenimentul medical sunt următoarele: medici primari 400 de lei; medici specialişti 300 de lei; medici rezidenţi 200 de lei; asistente 100 de lei.
În zilele congresului taxa de participare va fi de: medici primari 450 de lei; medici specialişti 350 de lei; medici rezidenţi 250 de lei; asistente 150 de lei.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here