Organigrama, făcută praf de liberalii de la Minprest Serv! Au desființat postul de director adjunct din care s-a suspendat viceprimarul Tudor

3624

• Angajări la foc automat
• Pierderi de peste 3 miliarde, lucrătorii înmulțiți la Minprest
• Șefi detronați din funcții pentru a mări salariul noului liberal Popescu
• Post de director, pentru finul lui Dragomirescu!

Vechea organigramă a Minprest Serv Rovinari a suferit mari modificări, trecute, marți, prin noul Consiliu de Administrație(CA) al subunității CEO. Mai exact, s-a desființat postul de director adjunct, din care s-a suspendat cu ani în urmă actualul viceprimar de la municipiu, Adrian Tudor, acesta nemaiavând unde să revină la finalul mandatului de la Primăria Târgu-Jiu, dar au înființat postul de director executiv, în care ar urma să acceadă finul președintelui CA, Emil Dragomirescu. Mai exact, în postul nou creat în organigramă de conducerea liberală a unității va fi promovat secretarul Primăriei Bîlteni, Marius Popescu, fost jurist la CEO.

Schimbările din organigrama Minprest impun promovarea liberalilor de ocazie, care au dat, în aceste ultime zile, PSD pe PNL pentru o funcție mai bine remunerată la unitatea CEO.
În acest caz este Popescu Gabriel, cel care purta umbrela liberalului Horcea de 8 martie la Bălești, care a fost până marți doar Șef Serviciu SVSU. Acum Popescu este șef Departament pentru Situații de Urgență, Mentenanță și Atelier Auto, asta după ce șefii de la Mentenanță și Atelier Auto au fost detronați din funcții și făcuți simpli ingineri ca să-i crească potul fostului apropiat al lui Gabriel Giorgi.

Trei angajări, într-o singură zi!
23 de persoane trebuiau să părăsească unitatea, în această ultimă perioadă, dar noua conducere nu a făcut nimic în acest sens, Minprest având pierderi în ultimele trei luni de peste trei miliarde de lei vechi.
În schimb, în Minprest s-au făcut angajări, chiar, ieri, au angajat o șefă nouă la juriști, adică pe Adela Pupăzan, adusă din afara unității, un nou economist un anume Bunoaica și un nou IT-ist, Cezar Drăgan.
Totul în condițiile în care numărul salariaților trebuia redus la ordinele CEO, pe contractele existente între Minprest și companie pentru anul în curs.
ANAMARIA STOICA

4 COMENTARII

  1. Adela Pupazan fost jurist la CEO angajata pe timpul PD-L a plecat in Anglia și acum reintra pe poarta din dos la CEO , ajutata de prietenul Bobei care a și îndrumat-o in tainele juridice ca deh el avea experiența doar a fost Lăcătuș mecanic la cariera ponoase deh ce săi prietenul la nevoie se cunoaște!!!

  2. Doamne nu pot sa cred ca este provovat cel mai inrait psd-ist Popescu Gabriel,care la alegerile trecute (2016)ne forta pe noi din cariera Rosia de la MINPREST sa ne trecem pe listele de sustinatori ai psd si daca nu se trcea il ameninta ca ii spune lui Giorgi directorul,pe mine personal m-a amenintat si a trebuit sa semnez ca mi-a fost frica ca ma da afara,si eu nu am votat niciodata cu psd,DE CE NU PROMOVEAZA PNL OAMENI CA BEBE TAURU,RASCOL COSTEL ,SARAPATIN SAU TIRIPLICA care era considerat creierul MINPRESTULUI ALA CARE A STAT IN GREVA CA L-A DAT psd-stii de giorgi si gabisor care a dat peste rosu cu galbisor.Daca il mai promovati si pe miti de la Motru si pe giorgi si fufele lui ETC, Aveti directive de la VALCIANU SA-I PROMOVATII FOSTT COLEGI DE LA psd.De fapt PNL-listi nici nu mai sunt la minprest ca ia dat afara giorgi cu gabisor popescu.

    • Pope, iti spun eu cum sta treaba: gabi popescu a schimbat macazul si culoarea, la fel cum au facut multi altii, inclusiv fostul prieten tanase. Aia care zici tu sa-i promovezi sunt: tauru-gura mare si tupeu nesimtit (inteligenta spre mediocru), rascol- probleme la mansarda, afemeiat (dadea peste si pasari pentru pasarica), sarapatin- hot si ingamfat (cat a fost director, si-a facut cabana la Ranca pe spatele angajatilor), tiriplica-moarte lunga, unde-l angajezi trebuie sa o aduci neaparat si pe nevasta-sa dupa el. Deci mai usor cu greierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here