Opriţi cu arma de către poliţişti rovinăreni

405

pensii-politistiPatru bărbaţi suspectaţi de furt de cablu telefonic au fost prinşi în flagrant, în dimineaţa acestei zile, de poliţiştii din Rovinari. Suspecţii au încercat să fugă într-o carieră minieră, poliţiştii fiind nevoiţi să folosească armamentul din dotare.

Ieri noapte poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către un angajat al unei societăţi de telefonie, despre faptul că între localităţile Şomaneşti şi Stejerei din comuna Câlnic, a pornit alarma de avarie, posibil din cauza sustragerii de cablu telefonic. La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că suspecţii au sustras 150 de metri de cablu telefonic, valoarea prejudiciului cauzat depăşind suma de 2.500 lei. Continuând cercetările, poliţiştii au constatat că suspecţii, după tăierea cablului, s-au îndreptat cu acesta către Cariera Tismana. Când au observat că poliţiştii se apropie de ei, suspecţii au încercat să fugă pentru a se sustrage cercetărilor. Pentru prinderea acestora, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare în conformitate cu prevederile legale, executând 7 focuri de avertisment în plan vertical.

Suspecţii, D.C., de 38 ani, P.I., de 51 ani, U.N., de 32 ani, toţi din oraşul Rovinari şi B.A.V., de 21 ani, din comuna Fărcăşeşti, au fost imobilizaţi de poliţişti ai Poliţiei Oraşului Rovinari şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă, fiind conduşi la sediul poliţiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să dispună măsurile prevăzute de lege.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here