Omul de afaceri Știrbu, noul președinte al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Weber: Nu îl cunosc

1690

Gheorghe Știrbu, om de afaceri în București, este noul președinte al Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia, după ce secretarul de stat în Ministerul Energiei, Marius Dumitrașcu, a renunțat la mandat, pentru a nu intra în incompatibilitate. Gheorghe Știrbu a mai fost supraveghetor timp de o lună de zile, în 2015.

„În cadrul ședintei Consiliului de Supraveghere din data de 26 iulie 2019, conform punctelor înscrise pe Ordinea de zi, a fost ales în calitate de președinte al Consiliului de Supraveghere domnul Știrbu Gheorghe”, se arăta, la sfârșitul săptămânii trecute, pe site-ul CEO.

Dumitrașcu: retragerea mea, o surpriză plăcută
„Retragerea mea ar trebui privită ca o surpriză plăcută, pentru că CS-ul a devenit funcțional.
Dacă lipseam de la prima ședință, nu putea deveni funcțional” a declarat secretarul de stat din Ministerul Energiei pentru Radio Infinit, acesta mai motivând și regretul pe care îl are pentru că nu s-a putut implica așa cum și-ar fi dorit în activitatea gigantului energetic.

Weber, despre Știrbu
Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, întrebat dacă noul președinte al Consiliului de Supraveghere are susținerea PSD, acesta a spus, răspicat, că nu știe cine este Știrbu. ,,Nici nu îl cunosc, nici nu știu cine este, nici nu știu cum arată!” a declarat pentru Radio Infinit deputatul Mihai Weber.
La începutul lunii iulie, un nou Consiliu de Supraveghere a fost votat la Complexul Energetic Oltenia, din acesta făcând parte: Cristian Eugen Radu, Gheorghe Ştirbu, Carmen Gabriela Popa, Marius Mănescu, Marius Dumitraşcu, Eftenoiu Mădălin Cornel, Georgescu Petre Mădălin.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here