Olimpiada de Fizică, etapa județeană, în weekend

1644

Elevii gorjeni își vor testa, în weekend, cunoștințele la fizică. Cei mai buni „fizicieni” vor participa, sâmbătă, la etapa județeană a Olimpiadei de Fizică. Concursul se va desfășura la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, din Târgu-Jiu.
„Accesul elevilor în sală este permis până la ora 9.30. Elevii se legitimează cu C.I. sau carnet de elev. Durata probei este de trei ore”, au anunțat reprezentanții ISJ Gorj.

Concursul național „Istorie și societate în dimensiune virtuală”, la CNTV
Și etapa județeană a Concursului național „Istorie și societate în dimensiune virtuală” se va desfășuara sâmbătă, 23 februarie 2019, la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” , în laboratorul de informatică L4.
„Programul de desfășurare al concursului: 9,00 – 10,30 Secțiunea științe socio-umane și 11,00 – 14,00 Secțiunea istorie. De la etapa judeţeană pentru etapa naţională se califică din cadrul fiecărui judeţ doi elevi, câte unul pentru fiecare Secţiune generală (I.Istorie şi II.Ştiinţe socio-umane) astfel: elevul care a obţinut punctajul cel mai mare la Secţiunea generală I. Istorie, indiferent de subsecţiunea la care a participat (I.AIstorie “Pagini Web” sau IB.-Istorie “SOFT educaţional”); elevul care a obţinut punctajul cel mai mare la Secţiunea generală II. Ştiinţe socio-umane, indiferent de subsecţiunea la care a participat (II.A- Ştiinţe socio-umane “Pagini Web” sau IIB.- Ştiinţe socio-umane “SOFT educaţional”)”, se arată într-un comunicat de presă al ISJ Gorj.
A.C.

3 COMENTARII

  1. Aveți dreptate că cei „mai buni fiziceni”participă??!!Sper că este o glumă afirmația dumneavoastră?Mai nou la Gorj la Olimpiada Națională ajunge numai cine trebuie,al cui trebuie,așa că mai ușor cu lauda.Păcat este că,uneori,copiii meritoși nu au câteodată acces nici măcar până la județ,ca să nu încurce mințiile luminate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here