Olguţa Berbec s-a recăsătorit civil

8776

Îndrăgita solistă de muzică populară Olguţa Berbec a spus „Da!” în faţa ofiţerului de stare civilă, devenind astfel soţia saxofonistului Remus Novac. Cei doi îndrăgostiţi şi-au unit destinele vineri, în Banat, într-o locaţie de poveste din Timişoara. Le-au fost alături rudele, cei mai buni prieteni, dar şi colegi de scenă. În toamnă, Olguţa şi Remus vor face nuntă mare, dar şi botez, proaspăta doamnă Novac fiind însărcinată.

olguta (1)Olguţa Berbec formează un cuplu cu Remus Novac, încă de anul trecut. Sunt tineri, talentaţi şi frumoşi, iar dragostea ce-i leagă i-a adus vineri, 5 februarie, în faţa ofiţerului stării civile din Timişoara, unde cei doi îndrăgostiţi au spus cel mai important „Da!” din viaţa lor. Purtând ţinute elegante, frumos asortate, soţii Novac au petrecut minunatul eveniment într-o locaţie fermecătoare. olguta (4)Li s-au alăturat rudele, apropiaţii, cei mai buni prieteni, dar şi colegi de scenă. Roberta Crintea, „bănăţeanca” de la Doina Gorjului nu putea să lipsească de la cununia bunei sale prietene. Astfel, îmbrăcată ca pentru covorul roşu, Roberta a strălucit alături de Olguţa, imaginile postate pe contul său de pe o reţea de socializare nemaiavând nevoie de nicio explicaţie.
olguta (5)Fericirea li se citea pe chipuri, cu adevărat radianţi fiind proaspăt-căsătoriţii Olguţa Berbec şi Remus Novac. Petrecerea s-a prelungit până târziu în noapte, invitaţii distrându-se de minune.
Peste doar câteva luni, Olguţa şi Remus vor deveni părinţi, iar în toamnă vor ajunge şi în faţa altarului, nunta şi botezul urmând a avea loc tot în Timişoara, locul natal al lui Remus Novac.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Casa de piatra, sa fie fericiti, sa le dea Dumnezeu sanatate si copii sanatosi ca frumosi sigur vor fi, pentru ca ei sunt frumosi.
    Ma bucur mult pentru fericirea lui Olguta, merita tot ce e frumos si bun pe lume, de altfel ca, toate fetele de pe pamant.
    Casa de piatra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here