Olanda oferă zeci de joburi la plantat de flori

1166

O nouă ofertă de lucru în agricultură, disponibilă prin serviciul european de ocupare EURES România! Olanda are nevoie de procesatori plante şi flori. Se lucrează la plantat şi curăţat flori şi bulbi de flori. Se asigură cazare contra cost, 87,50 euro pe săptămână, care include toate cheltuielile. Ora de lucru este plătită cu 9,94 euro. Se acordă bonus de Crăciun, 375 de euro, dacă munca este începută în perioada 30 noiembrie-21 decembrie. Transportul la locul de muncă este gratuit dacă distanţa este mai mare de 10 kilometri, altfel muncitorii se deplasează cu bicicletele puse la dispoziţie de angajator. Durata contractului este de trei luni şi se lucrează 40-45 de ore pe săptămână.
Persoanele interesate de această ofertă de lucru vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj pentru a se înregistra în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut.
Pentru a se înregistra în baza de date a serviciului EURES, doritorii gorjeni trebuie să se prezinte la sediul AJOFM Gorj cu un dosar care să conţină cazierul judiciar, o adeverinţă de la medic «apt de muncă, clinic sănătos» şi buletinul.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here