Olanda caută muncitori la cules de sparanghel

530

O nouă ofertă de muncă în agricultură, disponibilă prin reţeaua europeană de ocupare EURES România! Olanda caută muncitori pentru strângerea sparanghelului. Se caută persoane cu o condiţie fizică bună, capabile să lucreze individual şi în echipă, indiferent de condiţiile meteorologice. Nu se cere experienţă în agricultură, însă muncitorii trebuie să cunoască engleza, nivel conversaţional. Angajatorul pune la dispoziţie cazare contra cost, 60 euro pe săptămână cu toate costurile incluse (gaz, electricitate, apă). Locuinţa se află în incinta companiei şi este complet mobilată: paturi, saltele, dulapuri, încălzire şi chei private pentru dormitoare (două sau patru persoane într-o singură cameră). Baia, toaleta și bucătăria sunt la comun cu alți angajați și sunt complet mobilate. Asigurarea de sănătate este plătită de angajator, în valoare de 22 euro pe săptămână.
Ora de lucru este plătită cu 9,82 de euro pentru persoanele cu vârsta de peste 22 de ani. Durata contractului este pe o perioadă de trei luni, începând cu aprilie. Persoanele interesate de această ofertă de lucru vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pentru a se înregistra în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut.
Pentru a se înregistra în baza de date a serviciului EURES, doritorii gorjeni trebuie să se prezinte la sediul AJOFM Gorj cu un dosar care să conţină cazierul judiciar, o adeverinţă de la medic «apt de muncă, clinic sănătos» şi buletinul.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here