Olanda caută culegători de ardei

723

O nouă ofertă pentru muncă în străinătate, în sectorul agricol din spațiul european! Olanda caută culegători de ardei, pe o perioadă de minimum trei luni. Nu se cere limbă străină, iar ora este plătită cu 9,82 de euro. Angajatorul oferă un loc de muncă stabil, într-o companie dinamică, în plină dezvoltare. Se culeg ardei 38-45 de ore pe săptămână.
Nu se cere limbă străină, însă experienţa în agricultură poate reprezenta un avantaj. Ora este plătită cu 9,82 de euro pentru persoanele cu vârsta mai mare de 22 de ani, iar plata salariului se face săptămânal. Se asigură cazare contra sumei de 85 de euro pe săptămână. Asigurarea medicală este plătită de angajator, care, de asemenea, le oferă posibilitatea muncitorilor de a urma gratuit un curs de limba olandeză.
Oferta de lucru este valabilă până pe data de 30 iunie, iar contractul se derulează pe o perioadă de minimum trei luni. Persoanele interesate de această ofertă de lucru vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pentru a se înregistra în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut. Pentru a se înregistra în baza de date a serviciului EURES, doritorii gorjeni trebuie să se prezinte la sediul AJOFM Gorj cu un dosar care să conţină cazierul judiciar, o adeverinţă de la medic «apt de muncă, clinic sănătos» şi buletinul.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here