Oferte de excepţie: ”alege ACR în 2015”

371

La 110 ani de la înfiinţare, ACR este lider în asistenţa rutieră din România, gestionând o flotă proprie şi a partenerilor de peste 230 autovehicule de intervenţie şi cu o acoperire teritorială completă prin cele 40 sucursale şi 80 de agenţii şi staţii de asistenţă tehnică din România. ACR desfăşoara o serie de programe de educaţie rutieră la nivel naţional cum ar fi “O secundă pentru viaţa ta” , în parteneriat cu FIA Foundation, fiind, de altfel, şi promotorul Decadei Mondiale a Siguranţei Rutiere 2011–2020 în România. În 2014, ACR a relansat Şcoala de instruire auto, funcţională deja în 5 locaţii din România. În calitatea sa de Autoritate Sportivă Naţională, atribuită de Federaţia Internaţională a Automobilului, ACR s-a implicat în organizarea a numeroase evenimente sportive automobilistice de nivel naţional şi internaţional.
Prin demersurile sale, ACR îşi propune să protejeze interesele automobiliştilor români şi să ofere pachete cu beneficii valoroase şi utile pentru şoferi.
Începând cu 1 Decembrie 2014, ACR a pregătit un pachet complet de beneficii pentru membrii săi: asistenţă rutieră non-stop cu tractări şi depanări auto pe teritoriul României şi în străinătate, revizii auto gratuite, reduceri de până la 20% la ITP, şcoala de şoferi auto ACR, discount de 10% la serviciile SANADOR, reduceri la achiziţii de combustibil şi alte avantaje.
În plus, ACR oferă o reducere de 150 RON pentru toate înscrierile de membrii din intervalul 1 decembrie 2014 – 31 ianuarie 2015, alături de şansa de a câştiga premii de excepţie prin participarea la Tombola “Alege ACR în 2015”, pentru toate persoanele care îşi plătesc cotizaţia de membru în 2015, în perioada mai sus menţionată. Detalii despre aceste oferte la adresa www.acr.ro şi pe Facebook/ACR.
Luna decembrie aduce şi noile pachete ACR de servicii pentru vehiculele comerciale uşoare cu avantaje competitive: asistenţă rutieră gratuită în România şi Europa, cazare şi alte servicii menite să redea mobilitatea autovehiculelor din flotele companiilor.
Şi pentru că sezonul vacanţelor se apropie şi destinaţiile preferate de ski par uneori prea scumpe, ACR în parteneriat cu Federaţia Internaţională a Automobilului, propune o ofertă de sejur avantajoasă: 50% discount la cazarea pentru minim 2 zile în oricare din hotelurile Grupului Intercontinental Hotels din Europa: Intercontinental Hotels&Resorts, Crowne Plaza Hotels & Resorts, Hotel Indigo, Holliday Inn, Hollyday Inn Express şi Staybridge Suites. Cu ACR puteţi petrece clipe de neuitat în locaţii cu târguri tradiţionale de cadouri cum ar fi: Viena, Salzburg, Amsterdam, Paris sau Barcelona. Oferta este valabilă pentru membrii ACR activi la data efectuării rezervării acestui sejur, adică de la sfârşitul lunii noiembrie-14 decembrie 2014 pentru un sejur între 19 decembrie-15 februarie 2014.
În decursul călătoriilor, membrii ACR beneficiază de programul internaţional “Show Your Card!” care oferă discount-uri atractive la restaurante, hoteluri şi muzee din întreaga lume.
În România, membrii ACR şi ai cluburilor auto partenere, au posibilitatea să se cazeze la tarife preferenţiale în locaţiile aflate în baza turistică a ACR-ului din Olăneşti, Nehoiu, Delta Dunării, Arad şi Alba Iulia. Rezervările se realizează pe mail la adresa travel@acr.ro, iar înscrierile pentru noii membrii se realizează prin e-mail: membrii@acr.ro, prin Call Center: (021)222 22 22 sau în reţeaua de sucursale ACR din întreaga ţară.
NICU GÎTAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here