Odorizante auto care nu sunt toxice pentru bebelusi

2207

Cat sunt mici, au nevoie de protectie suplimentara pentru ca dezvolta sensibilitate la orice din jurul lor, sensibilitate ce se accentueaza ulterior odata cu inaintarea in varsta. De la alergii la plante pana la alergii la produsele de curatenie utilizate in casa, pana chiar la odorizantele auto. Trebuie sa fim foarte atenti la ce produse ii expunem pentru ca majoritatea sunt foarte toxice si pot sa le faca numai rau. Exact asa cum avem grija la alimentatia lui, la produsele de ingrijire personala pe care i le achizitionam sau la materialul hainelor pe care le poarta, asa trebuie sa punem acccent si pe odorizantele auto cu care acesta intra in contact. De cele mai multe ori, bebelusii adorm in masina. Asadar, somnul lor nu trebuie sa fie deranjat de nimeni si nimic pentru ca drumul sa fie placut atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

Care sunt odorizante auto bune pentru bebelusi?   

In primul rand, este important ca odorizantele auto sa nu contina substante nocive pe care ulterior bebelusii sa le inhaleze. Si cum faci sa impaci sensibilitatea celor mici cu nevoia ta de a avea in permanenta aerul proaspat in jurul tau? Simplu: alegi odorizantele care sunt dezvoltate pe principii ecologice. Pe langa sensibilitatea lor, este bine de stiut faptul ca odorizantele auto nepotrivite prezinta risc accentuat de boli grave sau chiar de cancer. Prin urmare, alegerea odorizantului auto potrivit este un subiect sensibil care trebuie tratat cu seriozitate. Pe piata exista numeroase astfel de odorizante auto, dar nu toate sunt accesibile ca pret.

De ce odorizantele ecologice sunt bune pentru bebelusi? 

Pentru ca au in compozitie uleiuri si parfumanti naturali care au capacitatea de a nu afecta in niciun fel organismul. Mai mult de atat, nu iritia caile respiratorii oricat de puternic ar fi parfumul si oricat de mult timp se petrece in proximitatea lor. Este benefic pentru ca parfumul potrivit induce o stare de bine. In cazul bebelusilor trebuie analizat amanuntit acest amanunt pentru a nu le crea disconfort. Suntem inconjurati atat de mult de elemente nefavorabile pentru organismul nostru, incat trebuie sa avem grija pana la cele mai mici detalii de lucrurile pe care le putem controla. Daca nu ne putem feri de poluarea din interiorul orasului in care ne petrecem timpul zi de zi, macar sa avem grija de ce odorizane folosim in casa si masina noastra.

Care sunt cele mai bune odorizante auto pentru bebelusi? 

Cei de la Fre-Pro sunt distribuitori autorizati ai odorizantelor ecologice si de calitate superioara. Ei nu folosesc in compozitia odorizantelor livrate catre clienti decat cei mai buni parfumanti si uleiuri naturale aduse din SUA. Sunt selectate cu grija atat aromele, cat si substantele care se alcatuiesc mirosul odorizantelor. Este important ca odorizantele auto pentru bebelusi sa fie alese cu mult mai mare grija decat cele in cazul carora se expun doar adultii.

Care sunt cele mai cumparate arome care linistesc bebelusii?

Pentru ca mirosul nu trebuie sa fie unul puternic, este ideal ca parfumul sa fie adaptat in functie de ceea ce stie parintele ca agreeaza copilul si il linisteste. Printre cele mai cumparate odorizante utilizate in proximitatea copiilor se numara Bubble Gum, Cucumber Melon si Sweet Vanilla. Acestea au capacitatea de a difuza un parfum dulceag, placut, asemanator cu cel al dulciurilor, care nu este prea puternic sau prea slab si care contin uleiuri naturale si parfumanti naturali. Este important sa alegi odorizantul potrivit pentru ca in asa fel reusesti sa mentii si aerul proaspat din masina si copilul fericit si linistit pe parcursul drumului pe care il parcurgeti impreuna.

Care sunt formatele sub care se gasesc odorizantele auto pentru bebelusi?           

In functie de preferintele parintilor, odorizante auto se regasesc sub cel putin 3 forme: lichid, solid, de agatat si aparat automat. Odorizantele lichide au avantajul ca se poate pulveriza ce cantitate se doreste si oricand se simte nevoia de prospetime in aer. Odorizantele solide se asaza sub scaunul soferului sau al pasagerului din dreapta si elibereaza treptat parfum imbietor. Avantajul acestui tip de odorizant auto este acela ca prospetimea este difuzata gradual si intensitatea esta aproape aceeasi de la inceput pana la final.

Odorizantele auto solide se regasesc si in forma speciala pentru a se putea agata. Acestea au un design placut si colorat si completeaza designul masinii. Aparatele automate sunt concepute pentru a difuza la anumite intervale de timp parfum pentru improspatarea aerului din masina. Acestea au capacitatea de a se activa doar in momentul in care cineva se afla in proximitatea lui, astfel incat se face economie de produs in momentul in care in masina nu se afla nimeni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here