O zi de campanie, încheiată cu succes la Preajba – Poiana Narciselor și Parcul Central!

734

Senatorul PSD, Florin Cârciumaru, secretarul de stat la Ministerul Culturii, Mihai Gherghe, președintele PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, președintele executiv PSD Târgu Jiu, Adrian Tudor, consilierii locali Ștefan Constantin, Grigore Udrescu, Nicolae Predescu, Petrișor Roibu, Constantin Petcu, Ion Butan și Maria Țambrea au ieșit la discuții cu târgujienii, dar și cu ceilalți gorjeni prezenți la Sărbătoarea Narciselor din cartierul Preajba, dar și în Parcul Central.
,,Astfel, alături de cei doi viceprimari ai municipiului, Aurel Popescu și Adrian Tudor, dar și de o parte din echipa mea de campanie, am stat de vorbă cu cetățenii veniți în Poiana Narciselor, mulți dintre aceștia manifestându-și interesul față de agenda europarlamentarilor PSD care, după 26 mai, vor reprezenta interesele României la Bruxelles.
Târgujienii au apreciat îndeosebi măsurile guvernamentale din ultimii ani: mărirea pensiilor, alocațiilor pentru copii, majorarea salariilor profesorilor, medicilor și, nu în ultimul rând, majorarea salariului minim pe economie. La toate acestea se adaugă tăierea celor peste 100 de taxe care îi împovărau pe români, relaxarea fiscală, dar și proiectele de infrastructură demarate de PSD. După cum mulți gorjeni cunosc, pe lista PSD pentru Parlamentul European se află și europarlamentari în funcție, care au avut performanțe în actualul mandat, dar și nume noi, care vor reprezenta onorabil România.
Mizez pe profesionalismul și seriozitatea candidaților din Oltenia: Claudiu Manda, Carmen Avram și Alin Pavelescu, dar și pe pregătirea colegilor mei senatori din Comisia pentru Administrație Publică din Senatul României, Roxana Paturca și Dragoș Benea, în care am încredere deplină că nu vor vorbi de rău România și vor susține proiectele și interesele Guvernului român, nu pe cele ale grupurilor de interese atât din țară, cât și din străinătate. ”, a declarat Florin Cârciumaru, senator PSD.
“România merită mai mult în Europa!”
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here