Noutăți pentru participanții la Conferința de recuperare și fizioterapie, care are loc la Târgu-Jiu

1265

Vești bune pentru cei care vor participa la Conferința de recuperare si fizioterapie, care se desfășoară la Târgu Jiu, în perioada 28 februarie – 1 martie! Coordonatorul sesiunii „Patologia coloanei vertebrale”, dr Bogdan Niculescu a finalizat lista lectorilor! Este vorba despre dr Dorin Bica, neurochirurg, dr Călin Andrei Zavate, chirurgie pediatrică, Dr Cârnu Letiția Maria, radiolog, ktp Dănuț Dumitru Bădulescu!

O altă surpriza plăcuta este gestionarea sesiunii administrative din program de către un kinetoterapeut tânăr și foarte bine pregătit, Marian Alin Drondoie!

Mai mult decât atât, până pe 5 februarie, taxele de înscriere sunt reduse!

Pentru înscrieri la eveniment, Laurențiu Pulver așteaptă cu drag să le fie de folos celor interesați, la telefon 0733 076 381 sau pe adresa de mail laurentiu.pulver@houston.ro.

Conferința „Recuperare și fizioterapie, axate pe patologie” se desfășoară în perioada 28 februarie-1 martie 2019, la Târgu Jiu, Hotel Brâncuși. Este un eveniment interdisciplinar, adresat medicilor, fizioterapeuților, farmaciștilor, asistenților medicali și de farmacie, medicilor și asistentilor de medicină școlară și oricărei persoane interesate și implicate direct sau indirect în recuperare și fizioterapie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here