Noul șef al IPJ Gorj, numit de ministrul de Interne! Vezi cine va conduce poliția gorjeană!

6827

Interimatul la comanda Inspectoratului de Poliție Județean Gorj ia sfârșit. Surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) susțin că, începând de luni, 4 martie, comisarul șef de poliție Decebal Dumitru Drăghiea va prelua funcția de inspector șef, după mai bine de trei luni de când a câștigat concursul pentru ocuparea acestui post.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj va avea, de la începutul săptămânii viitoare un „nou” șef. Cel care va coordona activitatea poliției gorjene este comisarul șef Decebal Drăghiea, care a mai condus instituția, timp de un an, prin împuternicire, până la începutul lunii octombrie a anului trecut. Drăghiea a susţinut, o lună mai târziu, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al IPJ Gorj, care a constat într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, fiind singurul candidat pe acest post.
Sursele citate afirmă că au fost remise MAI documentele necesare, urmând ca vineri, 1 martie, ministrul Carmen Dan să emită ordinul de numire a comisarului șef Decebal Drăghiea în funcția de inspector șef al IPJ Gorj. Numirea lui Drăghiea în această poziție a fost amânată timp de trei luni și jumătate, din cauza unor acțiuni care frizează penalul ale unor grupuri de interese economice, despre care există informații că au pus la cale un scenariu sordid prin care au încercat să stopeze revenirea comisarului șef în fruntea poliției gorjene. Din luna octombrie și până în prezent, Decebal Drăghiea a ocupat postul de șef al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți, iar de buna desfăşurare a activităţii poliției gorjene s-a ocupat comisarul șef Daniel Feţanu, adjunct al şefului IPJ Gorj.
Claudiu Matei

1 COMENTARIU

  1. Oooo, ce mare realizare! Împuternicitul, de pesede, a câștigat postuldin poziția de singur cantidat!!! Doar în bancuri putea să pice pe locul doi; dar partidul nu îl lasă… Ohoo, câtă încrdere voi avea în subordonații secretarei teleormănene…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here