Noul șef al AEP și-a făcut studiile în Gorj

2810

Florin Mitulețu-Buică a fost numit președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP). Acesta a fost propus pentru funcție de către PSD. Decizia a venit după demisia fostului șef al instituției Daniel Barbu.
Constantin-Florin Mitulețu-Buică s-a născut la 21 mai 1978, în Craiova. Conform CV-ului, el este absolvent al Facultății de Științe Juridice și Administrative, profilul Științe Juridice, din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu (1997-2001). Acesta mai deține o diplomă de master în management politic, obținută la Școala de Studii Academice Postuniversitare „Ovidiu Șincai” din București (2007-2008), și una în managementul și dezvoltarea resurselor umane, obținută la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Craiova (2008-2010). Noul șef AEP a devenit doctor în domeniul informații și securitate națională, la Școala Doctorală din cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I” (2013-2016). A mai urmat tot soiul de cursuri de specializare, de formare profesională sau de instruire.
Autoritatea Electorală Permanentă este instituția care are misiunea de a asigura organizarea și desfășurarea alegerilor și a referendumurilor în România, precum și finanțarea partidelor și a campaniilor electorale.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here